Nieuwsbrief:

YAMAHA  YZF R 125 ABS - 2019

€ 5.499,- € 6.299,-
Garantie: Ja
Nieuw
TECH BLACK
yamaha - yzf-r-125-abs
yamaha - yzf-r-125-abs
yamaha - yzf-r-125-abs
yamaha - yzf-r-125-abs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Nieuw: Ja
Garantie: 24 MND YAMAHA


Normaal kost deze Super Sport €6.299,- maar bij TopMoto is deze nu voor €5.499,- te koop wat een voordeel is van maar liefst €800,- Wees snel want er is er nog maar één op voorraad.

Dit is de motorfiets die met kop en schouders boven de massa uit steekt. Met het opwindende DNA van Yamaha's legendarische R-serie is de op de racerij geïnspireerde YZF-R125 uw instap tot de meest sportieve club op het gebied van motorrijden.

Geavanceerde technologie afkomstig van onze R-serie modellen. Modellen die tot de meest gerespecteerde en succesvolle motorfietsen behoren, zowel op de weg als op het circuit.

Met zijn radicale design en kenmerken als de upside-down voorvork, aluminium swingarm, vloeistofgekoelde motor met korte slag en standaard ABS, is de YZF-R125 gebouwd voor sensatie.

Details:

- Dé meest ultieme 125cc supersport
- DNA van de legendarische R-serie wegracemotoren
- Race-luchtinlaat tussen de koplampen
- Uiterst stabiele upside-down voorvork
- Multifunctioneel LCD instrumentenpaneel
- Zeer efficiënt brandstofsysteem
- Lichtgewicht velgen voorzien van Y-vormige spaken
- Hightech radiale remklauw vóór met zwevende remschijf
- Gewijzigde achterwielophanging voor meer comfort
- Achterrem- en schakelpedaal gemaakt van lichtgewicht aluminium

Topmoto Apeldoorn staat voor:
* 40 jaar Passie voor het vak
* Yamaha Exclusief Dealer
* Bovag Service Center
* Multibrand Occasion Center
* Givi Premium Store
* Onderhoud & Service van alle merken
* Veelzijdige Kleding Collectie
* Motorverhuur nieuwe Yamaha modellen
* Gratis vervangend vervoer bij onderhoud & service

Nieuwe Yamaha motoren worden geleverd met 24 maanden fabrieksgarantie en mobiliteitsservice. De afleverkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor gebruikte motoren zijn de afleverkosten van €300,- niet inbegrepen in de geadverteerde verkoopprijs.
Afleverbeurt wordt volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd, slijtagedelen worden indien nodig vervangen, volle tank brandstof en tenaamstelling van het kenteken. Afhankelijk van het bouwjaar geven wij 3, 6 of 12 maanden TopMoto garantie.
Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
TopMoto Apeldoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Featherbedframe" betekent: Het Engelse merk Norton ontwikkelde in de herfst van 1949 een frame, dat in april 1950 werd geďntroduceerd. Het Featherbedframe, zo genoemd om de goede afvering, gaf de Nortons die ermee werden uitgerust een uitstekende wegligging en uitnemende stuureigenschappen. In hetzelfde jaar dat de frames werden toegepast behaalde Norton successen in de Junior- en Senior TT wegraces. Volgens de overlevering werd de naam Featherbed (= veren bed) bedacht door Harold Daniell, een motorcoureur die na zijn overwinning in de Junior TT opmerkte dat zijn racemachine zo comfortabel stuurde, dat hij erop in slaap had kunnen vallen. Tot de komst van het Featherbedframe hadden motorfietsfabrikanten altijd gezworen bij frames die werden geconstrueerd met behulp van gietstukken en waarin de pijpen met koper aan elkaar werden gesoldeerd. De lastechnieken van 1950 lieten echter toe dat buizen direct aan elkaar werden gelast met SIF-brons, dat een relatief lage verhittingstemperatuur nodig had. Het raceframe vond zijn vertaling in een seriegeproduceerde motorfiets voor het grote publiek met de introductie in 1952 van de Norton Dominator, een 500CC staande *twin. Pas in 1967 zou met de komst van de Norton *Commando het Featherbedframe worden verlaten, al bleef het daarna nog lange tijd de lieveling van de bouwers en berijders van café-racers, voor wie het tot 1970 in produktie werd gehouden. Het Featherbedframe is gastheer geweest voor een grote variëteit merken motorblokken. Enerzijds omdat het zoveel ruimte bood, dat elk type motorblok erin paste, anderzijds vanwege de al geroemde legendarische stuureigenschappen die het decennia lang tot de maatstaf voor een goed frame verhieven. Tot op heden gaan nog stemmen op die beweren dat het Featherbedframe onovertroffen is
© 2000 - 2019 Motoroccasion