Nieuwsbrief:

YAMAHA  YZF R 125 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
ICON BLUE
yamaha - yzf-r-125
yamaha - yzf-r-125
yamaha - yzf-r-125
yamaha - yzf-r-125
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

R125

De Yamaha R125 is een compromisloze motorfiets, gebouwd voor jonge motorrijders zoals jij die op zoek zijn naar de ultieme lichtgewicht Supersport-ervaring. En net als elke high-tech performance machine in de legendarische R-serie, is dit A1-licentie model klaar om je kennis te laten maken met een spannende nieuwe en grenzeloze rijervaring.

Het Deltabox-chassis, met in de racewereld ontwikkelde Supersport-geometrie, is uitgerust met een ultramoderne KYB upside-down-voorvork van 41 mm en een link-type achtervering voor perfect en naadloos stuurgedrag. De lay-out van voetsteun, zadel en stuur biedt een sportieve rijpositie voor optimale controle, en dankzij het nieuwe 5-inch TFT-scherm met smartphone-connectiviteit via Bluetooth® ben je altijd op de hoogte en in contact.

Voor krachtige prestaties bij alle snelheden is het 125 cc EURO5 4-takt motorblok uitgerust met de superbooster Yamaha VVA-technologie (Variable Valve Actuation) voor nog meer vermogen. Tegelijkertijd kun je nu met nog meer controle optrekken en afremmen dankzij het tractiecontrolesysteem en de A&S-koppeling (Assist & Slipper). Met een premium afwerking, beschikbaar in Icon Blue en Tech Black, biedt de R125 je alles wat nodig is om je één te voelen met de R/World.

Leverbaar in: Icon Blue en Tech Black

Te koop bij Yamaha dealer Motorstore Uithoorn
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Mammoet" betekent: De Duitse Münch Mammut was aan het begin van de jaren zeventig het ultieme wegkanon (108 pk in 1972!). Het viercilinder motorblok met een inhoud van 1200CC was afkomstig uit een NSU-personenauto. De motorfiets is genoemd naar de Duitse motorconstructeur Friedel Münch. Omdat de naam Mammut al door een ander bedrijf bleek te zijn gebruikt, werd die later veranderd in Münch 4-1200TTS. Van deze ultrazware motorfiets is een beperkt aantal gemaakt. De Mammoet is inmiddels een collectors item.
© 2000 - 2024 Motoroccasion