Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
28-04-2021
Aprilia Tuono V4 Factory en Tuono V4 2021Aprilia Tuono V4 Factory

Aan de nieuwe Aprilia Tuono V4 Factory is gewerkt om de aerodynamica te verbeteren en heeft de motor een nieuwe achterbrug in MOTOGP stijl. Het nieuwe onderdeel werd ontworpen om de massa te verlagen en de stabiliteit van de achterkant tijdens versnellingen te verbeteren.

Ook is er een electronische upgrade doorgevoerd en heeft de bestuurder de beschikking over maar liefst 175 pk. De nieuwe Marelli 11MP ECU en het nieuwe zesassige inertie-meeteenheid zorgen ervoor dat het elektronisch beheer is verbeterd. In eerste instantie zijn er steeds minder zaken te verbeteren als alles al top-notch is maar in dit geval kon de elektronische bediening worden vervolmaakt dankzij de verstelbare motor voor de bediening van de remmen. Er zijn nu zes verschillende Rijmodi beschikbaar. Er zijn drie rijmodi voor het circuit (waarvan twee volledig aanpasbare rijmodi) en drie rijmodi voor de baan (waarvan één aanpasbare rijmodus). De motorrijder hoeft alleen de gewenste Rijmodus te selecteren om automatisch de tractiecontrole, wielcontrole, motorrem, ABS en andere aanpasbare instellingen te verfijnen. De Tuono V4 Factory beschikt standaard over het Öhlins Smart EC 2.0 semi-actieve veringssysteem om de race eigenschappen te ondersteunen.

Deze motor, in het typische kleurschema van Aprilia “Black”, is leverbaar voor een prijs van €21.975,- inclusief 21% BTW, rijklaarmaakkosten, kentekenkosten, registratiekosten en 2 jaar Road Assistance.Aprilia Tuono V4


De Aprilia Tuono V4 zit propvol prettige en handige specificaties om langdurig toeren tot een waar plezier te maken. Zowel ergonomisch als qua uitrusting zit je goed. Zoals we gewend zijn van Aprilia is ook de Tuono V4 een motor die behoorlijk vlot is, zeg maar snel. Ook een duo passagier voelt zich thuis op de motor en kan genieten van voldoende plaats en comfort op het zadel en de lage voetsteunen. De motor kost € 19.095,- inclusief 21% BTW, rijklaarmaakkosten, kentekenkosten, registratiekosten en 2 jaar Road Assistance.  


De Tuono V4 is nog steeds de enige sportieve naked bike die wordt aangedreven door een smalle 65° V4 motor. Zelfs met de overstap naar de Euro 5-norm behoudt de 1.077 cc V4 zijn onmiskenbaar geluid en uitzonderlijke prestaties. De 175 PK en 121 Nm maken de motor een serieuze overweging tot aanschaffen waard. Meer info: www.aprilia.com

Je droomAPRILIA nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl

#Aprilia #V4 #MotoroccasionBron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1957 - In dit jaar is de introductie van de Sportster, ondertussen het langst geproduceerde nog bestaande model van Harley-Davidson.
© 2000 - 2023 Motoroccasion