Nieuwsbrief:

CFMOTO  450 CLC - 2024

€ 7.298,- € 7.299,-
Garantie: Ja
Nieuw
Nebula Black / Ruby Red
cfmoto - 450-clc
cfmoto - 450-clc
cfmoto - 450-clc
cfmoto - 450-clc
cfmoto - 450-clc
cfmoto - 450-clc
cfmoto - 450-clc
cfmoto - 450-clc
cfmoto - 450-clc
cfmoto - 450-clc
cfmoto - 450-clc
cfmoto - 450-clc
cfmoto - 450-clc
cfmoto - 450-clc
cfmoto - 450-clc
cfmoto - 450-clc
cfmoto - 450-clc
cfmoto - 450-clc
cfmoto - 450-clc
cfmoto - 450-clc
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

CFMOTO biedt standaard 5 JAAR FABRIEKS GARANTIE op alle modellen
\r\n
\r\nDe 450CL-C is meer dan een cruisermotorfiets het is de perfecte samensmelting van detail en klassiek, waarbij het cruiserdesign naadloos overgaat in grenzeloze vrijheid. Het verfijnde ontwerp is een eerbetoon aan de klassieke allure, terwijl de geest van vrijheid je meeneemt op een reis van cool cruisen. In het zadel van de 450CL-C gaat het niet alleen om comfort, maar om het nastreven van je ware zelf.

\r\n\r\n

De 450CL-C is een meesterwerk van gestroomlijnd design dat bij elke blik boeit. Het exterieur heeft de allure van een klassiek tijdperk, wat wordt benadrukt door de zorgvuldig gepolijste tankdop die glanst als een spiegel. Het naamplaatje uit 1989 en het logo met zilveren ring zijn een eerbetoon aan het erfgoed en vieren een tijdloze nalatenschap. De ultragepolijste brandstoftank is een statement van verfijning en weerspiegelt de wereld eromheen. Als aanvulling op de esthetiek verlicht een klassieke ronde koplamp de weg voor je, terwijl het geïntegreerde achterlicht een blijvende indruk achterlaat.
\r\n
\r\n450CL-C 's sterke hartslag op de weg herdefinieert cruiserprestaties. Met een indrukwekkend maximumvermogen van 30 kW bij 8000 t/min en een zorgvuldig gekalibreerd koppel bij lage toerentallen, dat een maximumkoppel van 42 Nm bereikt bij 6250 t/min, belichaamt hij de allure van cruiserrijden. De krukashoek van 270° en de dubbele balansas zorgen samen voor een rit die even soepel als gecontroleerd is, zodat trillingen het plezier van je reis nooit verstoren. De innovatieve Gates riemaandrijving, die een vleugje moderne techniek toevoegt aan de klassieke cruiser, brengt het vermogen efficiënt over en straalt tegelijkertijd raffinement uit.

\r\n\r\n

De 450CL-C vindt de balans tussen comfort en stijl. Met een zithoogte van 690 mm hult hij de rijder in puur comfort. Het lederen zadel is behandeld met de baanbrekende Pinstripe® Retro-technologie. Door ongeëvenaard comfort te combineren met tijdloze stijl wordt elke rit een belichaming van ware cruising spirit. Het gewicht van 181 kg zorgt voor stabiliteit tijdens het rijden.

\r\n\r\n

450CL-C brengt innovatie in de ervaring met een 3,6" retro stijl rond TFT display, dat navigatieprojectie ondersteunt, met ingebouwde schakel- en uitdoofherinneringen. Deze intelligente technologie verhoogt het rijplezier. De T-box maakt naadloze voertuig-telefoon connectiviteit mogelijk en biedt functies zoals OTA upgrades, MotoPlay, beveiligings- en antidiefstalfuncties, track recording en real-time weergave van voertuiginformatie via de CFMOTO RIDE app. Dit verbetert de rijervaring door gemak binnen handbereik te brengen.
\r\n
\r\n*** Kijk voor de volledige lijst van accessoires op de site van CFMOTO Benelux ***

\r\n

 • LET OP: Wij zijn op dit moment uitsluitend op afspraak geopend. Neem contact op via email: premiummobility@hotmail.com of telefoon: 0627401144 om een afspraak te maken voor een bezichtiging/proefrit of meer informatie.   

  Kijk voor onze volledige voorraad motorfietsen op onze website, pagina op motoroccasion of marktplaats.

  Al onze nieuwe motorfietsen worden standaard als volgt afgeleverd:
  - De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten en een volle tank brandstof.
  - 2 jaar fabrieksgarantie (of 5 indien anders vermeld)
  - 10 dagen gratis all-risk verzekering (ter plekke af te sluiten zodat de motor direct meegenomen kan worden).
  - Gratis goodiebag met praktische S100 producten ter waarde van ruim €55,-   


  We hebben alle moeite genomen om de informatie met betrekking tot het voertuig zo juist, actueel en volledig mogelijk weer te geven. Helaas zijn fouten nooit uit te sluiten, vertrouw daarom niet alleen op de door ons weergegeven informatie maar controleer voor aankoop alle zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties en Accessoires:
- ABS
\r\n- Led verlichting 
\r\n- 3,6 inch dashboard met Bluetooth connectivity
\r\n- Kijk voor de volledige lijst van accessoires op de site van CFMOTO Benelux 
Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
PremiumMobility
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Kink" betekent: ‘Een kink in de kabel’ is een Nederlands gezegde waarmee wordt bedoeld dat er iets misloopt of hapert. Met betrekking tot de motorfiets betekent het dat een kabel zo is geknakt dat hij niet meer vrij kan bewegen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion