Nieuwsbrief:

CFMOTO  450 SRS - 2024

€ 7.998,- € 7.999,-
Garantie: Ja
Nieuw
Zircon Black
cfmoto - 450-srs
cfmoto - 450-srs
cfmoto - 450-srs
cfmoto - 450-srs
cfmoto - 450-srs
cfmoto - 450-srs
cfmoto - 450-srs
cfmoto - 450-srs
cfmoto - 450-srs
cfmoto - 450-srs
cfmoto - 450-srs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
CFMOTO biedt standaard 5 JAAR FABRIEKS GARANTIE op alle modellen

De 450SR S zet elke centimeter van je lichaam in vuur en vlam met een adrenalinestoot, terwijl het aërodynamische ontwerp zijn kracht ontketent om die extra seconde weg te snijden. Je manoeuvreert moeiteloos door de straten of over het circuits, waarbij je elke bocht in een duikende houding verovert.

Het ontwerp is voortdurend geïnspireerd door de professionele racerij en is aangepast om de aerodynamica te optimaliseren. De krachtige enkele swingarm versterkt de racevaardigheid. De uitgeholde haaienvin voorvleugel laat de luchtstroom naadloos over de carrosserie glijden. De verborgen uitlaat sluit naadloos aan op de achterkant en zorgt voor een visueel indrukwekkend statement.

De toevoeging van tractiecontrole zorgt voor stabiel rijden op gladde wegen en diverse uitdagende omstandigheden. Voortbordurend op de sportinstelling van de 450SR beschikt de omgekeerde voorwielophanging nu over instelbare demping, voor een absolute rijervaring in elke situatie die je maar wilt.

De Brembo voorremremklauw zorgt altijd voor gecontroleerde remkracht en ABS voorkomt dat de wielen blokkeren en grip verliezen tijdens een noodstop.De achterrem is voorzien van een Φ240mm schijf met dubbele zuigerremklauw.

De slipperkoppeling zorgt voor een lichter gevoel bij het schakelen en houdt de motorfiets stabiel bij scherp terugschakelen. Standaard automatische koplampen en ESS-noodremlichten zijn ook inbegrepen. Hetzelfde geldt voor het 5-inch TFT-scherm met schermprojectie en connectivity.

*** Kijk voor de volledige lijst van accessoires op de site van CFMOTO Benelux ***


  • LET OP: Wij zijn op dit moment uitsluitend op afspraak geopend. Neem contact op via email: premiummobility@hotmail.com of telefoon: 0627401144 om een afspraak te maken voor een bezichtiging/proefrit of meer informatie.   

    Kijk voor onze volledige voorraad motorfietsen op onze website, pagina op motoroccasion of marktplaats.

    Al onze nieuwe motorfietsen worden standaard als volgt afgeleverd:
    - De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten en een volle tank brandstof.
    - 2 jaar fabrieksgarantie (of 5 indien anders vermeld)
    - 10 dagen gratis all-risk verzekering (ter plekke af te sluiten zodat de motor direct meegenomen kan worden).
    - Gratis goodiebag met praktische S100 producten ter waarde van ruim €55,-   


    We hebben alle moeite genomen om de informatie met betrekking tot het voertuig zo juist, actueel en volledig mogelijk weer te geven. Helaas zijn fouten nooit uit te sluiten, vertrouw daarom niet alleen op de door ons weergegeven informatie maar controleer voor aankoop alle zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties en Accessoires:
- Bosch ABS
- Bosch Traction control
- Brembo voorrem en J.Juan achterrem 
- Slipperclutch 
- Ledverlichting 
- 5 inch TFT dashboard met Bluetooth connectivity 
- Opvallende winglets die 2 kg downforce genereren bij 120 km/u
- ESS noodremlichten
- Kijk voor de volledige lijst van accessoires op de site van CFMOTO Benelux 




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
PremiumMobility
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Hoorn" betekent: Claxon. ‘Op de hoorn rijden’ wil zeggen dat een motorrijder zich met hoge snelheid in het verkeer stort en voor iedere medeweggebruiker die hem voor de wielen komt claxonneert. Dit weggedrag wordt gezien als een kenmerk van de slechte, onervaren en onbeschaafde motorrijder. Het gebruik van de hoorn dient met snelheidsbeperking gepaard te gaan.
© 2000 - 2024 Motoroccasion