Nieuwsbrief:

DUCATI  MULTISTRADA 1200 ENDURO - 2016

52000 Km
Leger groen
ducati - multistrada-1200-enduro
ducati - multistrada-1200-enduro
ducati - multistrada-1200-enduro
ducati - multistrada-1200-enduro
ducati - multistrada-1200-enduro
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Zeer nette enduro 1200 dvt met semi actieve elektronische Skyhook vering. Klaar om te reizen met cruise control. De map met boekjes is erbij. De motor is dealer onderhouden.

  • Gielen Motorsport
    Venusweg 16
    8938BC Leeuwarden
    Gielenmotorsport@gmail.com
    0614442880

    https://gielenmotorsport.nl/aanbod/
    Open van 9.00 tot 18.00

    Financiering mogelijk
    Gratis 5 dagen all-risk verzekering
  • Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Zet- en drukfouten zijn voorbehouden. Controleer voor aankoop van een motorfiets daarom goed de zaken (o.a. accessoires, opties) die voor uw beslissing belangrijk zijn.

Opties en Accessoires:
bochten abs, Bochtenverlichting, Cruise control, elektronische vering, Handkappen, Handvat verwarming, In hoogte verstelbare ruit, Kofferset, Middenbok, motor slip regeling, Versnellingsindicator, 3 delige alluminium originele Touratech kofferset met Ducati binnentassen. Ducati tanktas met laadpunt. Enduro spaakvelgen




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Gielen Motorsport
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Clubman" betekent: Van Clubmans Races. Racecategorie in Engeland. Aan de motorfietsen die aan deze race deelnemen wordt de eis gesteld dat ze in de standaarduitvoering verkeren (dus met verlichting en zonder speciale uitlaten of carburateurs). Aan het einde van de tweede manche is er een gedwongen pitsstop, waarna met de kickstarter moet worden gestart om de wedstrijd te vervolgen. Aanduwen is verboden, behalve bij een (on)vrijwillige stop tijdens de race. Wie binnen zesvijfde van de winnende tijd binnenkomt, mag gratis meedoen aan de eerstvolgende Grand Prix. Aan de Clubman Race ontleenden Engelse motorfietsfabrikanten referenties voor hun modellen, bijvoorbeeld de Velocette Clubman.
© 2000 - 2024 Motoroccasion