Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  FE 350 ROCKSTAR EDITION - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Grijs
husqvarna - fe-350-rockstar-edition
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Het standaardmodel heeft een perfecte balans tussen vermogen en handling, maar de FE 350 Pro Series is ontworpen voor racen met een lange lijst technische accessoires die de algehele prestaties en duurzaamheid naar een nog hoger niveau tillen. De FE 350 Pro Series is uitgerust met eersteklas componenten om de remmen, de bescherming en het rijcomfort te verbeteren, en is ongetwijfeld de meest veelzijdige en competitieve enduro-machine die Husqvarna Motorcycles ooit heeft gemaakt. Een opvallende grijs-witte kleurstelling, in combinatie met een zwart gepoedercoat frame, rondt de verbeteringen af en creëert een werkelijk unieke look voor deze opwindende nieuwe machine.

Extra voorzien van:
  • Bodemplaat met linkprotectie
  • Remschijf protector voor en achter
  • Galfer remschijf voor en achter
  • Brembo rem- en koppelingsysteem
  • Trektouw aan de voorvork
  • Easy pull aan de vooras voor snel een wiel te wisselen
  • Husqvarna Factory wielset
  • Supersprox achtertandwiel
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Metisse" betekent: De broers Don en Derek Rickman, zelf motocrossers, plaatsten in de jaren zestig het motorblok van een Triumph viertakt twin in een zelfbouwframe en noemden die creatie Rickman Metisse. De naam Metisse is afgeleid van het Franse métisse, dat van gemengd ras of bastaard betekent. De Metisse crossmotorfiets werd op kleine schaal gemaakt. Toen de viertakt op de crossterreinen werd verdrongen door de tweetakt, richtten de broers Rickman zich op de bouw van complete motorfietsen voor op de weg en op racemotoren. Ook brachten zij in samenwerking met Weslake een opvoerset voor BSA en Triumph.
© 2000 - 2024 Motoroccasion