Nieuwsbrief:

KTM  690 SMC R - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Oranje
ktm - 690-smc-r
ktm - 690-smc-r
ktm - 690-smc-r
ktm - 690-smc-r
ktm - 690-smc-r
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De KTM 690 SMC R legt de lat van supermotos een stuk hoger dankzij een lichtgewicht frame, de legendarische 690 LC4 motor en een subliem elektronica pakket. Of je nu een heuvelweg neemt of een bocht op je favoriete circuit, je zult driftend de toekomst in gaan met een grote grijns op je gezicht en adrenaline in je aderen. De handling is verbeterd met de nieuwste volledig aanpasbare WP APEX ophanging, dus het enige waar je je druk over hoeft te maken is de weg voor je en je gashendel helemaal op en te draaien.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Politiehelm" betekent: De politiehelm lijkt op de jethelm, maar laat de oren vrij. Amerikaanse en Franse motoragenten dragen dit type helm uit praktische overwegingen. Bij het controleren van weggebruikers hoeft dan niet elke keer de helm te worden afgezet. Als modieus artikel is de politiehelm in de jaren tachtig bij de berijders van custom-motorfietsen populair geworden.
© 2000 - 2024 Motoroccasion