Nieuwsbrief:

MOTO GUZZI  1200 BREVA ABS - 2008

Garantie: Ja
35171 Km
ROOD
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Ervaar Italiaanse elegantie en karakter op zijn best met deze schitterende Moto Guzzi Breva 1200 uit 2008! Deze motorfiets belichaamt de passie voor rijden en biedt een unieke combinatie van stijl, prestaties en rijeigenschappen.

De Moto Guzzi Breva 1200 is voorzien van een krachtige 1.151cc V-twin motor die zowel krachtig als responsief is. Of je nu bochten pakt in de bergen of ontspannen door de stad rijdt, deze motorfiets levert moeiteloos vermogen.

Het opvallende rode kleurenschema en het tijdloze ontwerp maken deze Breva tot een echte blikvanger. Met zijn comfortabele zitting, verstelbaar windscherm en bagagedrager is deze motorfiets perfect geschikt voor lange toertochten.

Deze specifieke Moto Guzzi Breva 1200 uit 2008 heeft 35.180 kilometer op de teller en is goed onderhouden. Hij is klaar om je jarenlang rijplezier te bieden, of je nu een doorgewinterde rijder bent of net begint met motorrijden.

Dit is je kans om een stukje Italiaanse motorfietserfenis te bezitten. Aarzel niet, neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze Moto Guzzi Breva 1200 en maak een proefrit om de unieke charme van Guzzi zelf te ervaren!
  • _____________________________________________
    Deze motor wordt u aangeboden door Joppen Motoren.
    Wij zijn al sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. Mocht u interesse hebben in het inruilen van uw motor neem dan eens contact met ons op via 040 206 2033, wij ruilen alle merken en type motoren in.

    Bij zowel inkoop als inruil bieden wij een eerlijke prijs voor uw motor en zorgen voor directe betaling en vanzelfsprekend ook voor de vrijwaring van uw kenteken!

    Mocht de aanschafprijs of het bij te betalen bedrag (net) te hoog zijn voor uw budget? Wij vinden het niet meer dan normaal om het u mogelijk te maken om het totaalbedrag of restbedrag in termijnen te betalen.

    De beste ervaring krijgt u, zoals u zelf wel zal weten door middel van een proefrit. Bel ons vooraf even op en wij zorgen ervoor dat u, op een voor u gewenst tijdstip, de betreffende motor kunt uitproberen.

    Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn en ben als één van de eerste op de hoogte van onze recentste en belangrijkste informatie. Ook onze website is altijd up-to-date met de laatste voorraad motoren, nieuwsberichten, evenementen en acties: www.joppen.nl.

    Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of stuur ons uw gegevens zodat wij met u contact op kunnen nemen. Wij vertellen u alles wat wij weten over de motorfiets zodat u weet wat u koopt.

    Meer foto's kunt u vinden op onze website www.joppen.nl als ook extra informatie omtrent garantie en afleverbeurt en bijbehorende kosten.

    Joppen Motoren
    Strijperdijk 3D
    5595XM Leende
    T. 0402062033
    E. info@joppen.nl
     





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Joppen Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Tornado" betekent: Benelli 650 Tornado s.
© 2000 - 2024 Motoroccasion