Nieuwsbrief:

ROYAL ENFIELD  HIMALAYAN - 2023

Garantie: Ja
0 Km
MIRAGE SILVER
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
royal-enfield - himalayan
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2023
Fabrieksgarantie: 36 maanden

NU MET GRATIS ?Final Edition KIT ? Bestaande uit: aluminium adventure stuur, handkappen, stuurbeugelpad, een toerzadel voor de berijder en passagier, compacte motor- en carterbescherming, zilver- of zwartkleurige aluminium radiator rooster & hoofdremcilinder rooster.
De waarde van de kit is maar liefst ?630,- Overigens: deze uitvoeringen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Geschikt voor alle wegen, zelfs als ze er niet zijn! Royal Enfield staat bekend om de vele expedities door de meest vari?rende landschappen en diverse terreinen. Jaren lange ervaring en duizenden kilometers hebben er voor gezorgd dat Royal Enfield een motorfiets kon ontwikkelen die elk terrein kan absorberen. Of dat nou het vlakke asfalt is of het ruige bergterrein, de Royal Enfield Himalayan kan het allemaal aan. Door zijn lage zit en perfect uitgemeten voetsteunen en stuur biedt de Himalayan zijn rijder of berijdster een comfortabele rijpositie ongeacht of je nu zit of staat. Om eenvoudig door elk terrein te manoeuvreren beschikt de luchtgekoelde 411cc 1-cilinder over een sterk koppel (24,5pk/ 32Nm) en die zorgt ook nog eens voor een zeer gunstig benzineverbruik. Monteer de fraaie zijkoffers en ga ermee op reis of plan je volgende meeting naar kantoor, voor de Royal Enfield Himalayan is niets te gek!

Decennia van expedities, duizenden kilometers door het meest uitdagende terrein. Een jarenlange studie en ontwikkeling hebben geresulteerd in een machine die reageert op de bergen. Zo hebben we de Himalayan gecre?erd, onze eerste all-road motorfiets. Hij is zo gebouwd om stoer, veelzijdig en aanpasbaar te zijn in elk soort terrein.

Ontworpen voor Kilometervreters

Zijkoffers, een extra jerrycan aan de voorpartij; dankzij de speciaal ontworpen bevestigingspunten kun je ieder moment de Himalayan bepakken of afbouwen. Op het LCD dashboard krijg je alle info, van het aantal gereden kilometers tot aan de onderhoudsintervallen.




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Motor City Amsterdam
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Pingelen" betekent: Tikkend geluid in de cilinder dat zij n oorsprong vindt in een ongelijkmatige verbranding van het gasmengsel. Dat laatste kan een gevolg zijn van ondermeer een slechte kwaliteit benzine (laag octaangetal), slechte of verkeerde bougies of een verlopen ontsteking. In alle gevallen is pingelen slecht voor de motor.
© 2000 - 2024 Motoroccasion