Nieuwsbrief:

TRIUMPH  SPEED TWIN 900 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
CARNIVAL RED /
triumph - speed-twin-900
triumph - speed-twin-900
triumph - speed-twin-900
triumph - speed-twin-900
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024
Fabrieksgarantie: 24 maanden

VET

Betere prestaties, mooier uiterlijk en nog leuker om te rijden; alles aan de nieuwe Speed Twin 900 is ontworpen om optimaal te genieten. Als een belangrijke stap voorwaarts voor de meest succesvolle custom klassieker van Triumph, biedt deze nieuwe generatie meer koppelrijke Bonneville-kracht, hoger gespecificeerde apparatuur voor meer controle en comfort, nieuwe eersteklas technologie en nog veel meer premium stijl. Daarnaast zijn er veel aanpassingen mogelijk voor rijders die iets willen toevoegen aan het authentieke karakter van een moderne klassieker die wereldberoemd is vanwege zijn toegankelijke all-round prestaties, bruikbaarheid, rijgevoel en tijdloze iconische stijl.


HANDIG


Wil je meer informatie over deze motorfiets of een proefrit maken? Neem contact met ons op via 050-5779199 of info@triumph-mg.nl



GEZELLIG


Langskomen kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar.



LEUK


Deze motorfiets is BTW dragend.  Dit geeft mooie fiscale voordelen als de motorfiets zakelijk gereden wordt. Vraag om onze brochure zakelijk motorrijden!



FIJN


Onze prijzen zijn inclusief afleverkosten. Wij selecteren onze gebruikte motoren "with care", ze zijn voorzien van garantie en worden afgeleverd met een uitgebreide servicebeurt. Daarbij worden ook slijtagedelen gecontroleerd en waar nodig vervangen. Je kunt dus altijd zonder extra kosten het seizoen, of tot de volgende service rijden.
Fijn gevoel toch!




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Triumph Motorcycles Groningen
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: BMW in 1937 - In 1937 verving de 340cc-R 35 zowel de R 3 als de R 4. De R 2 werd in 1937 opgevolgd door de R 20.
© 2000 - 2024 Motoroccasion