Nieuwsbrief:

HARLEY-DAVIDSON  FAT BOY FLSTF - 2004

Garantie: Nee
21195 Mls
PAARS
harley-davidson - fat-boy-flstf
harley-davidson - fat-boy-flstf
harley-davidson - fat-boy-flstf
harley-davidson - fat-boy-flstf
harley-davidson - fat-boy-flstf
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2004

Deze Harley Davidson Fat Boy in unieke kleuren verkopen we in opdracht van een klant die de motorfiets sinds 2007 in bezit heeft.
Door drukke werkzaamheden is er te weinig tijd om van de motor te genieten en heeft in meer vanuit realiteitszin dan emotie besloten de motor ter verkoop aan te bieden.
Een hele nette motor die een paar tekenen van leeftijd laat zien, grosso modo een hele nette motor waar de volgende eigenaar waanzing veel plezier aan kan beleven!
De belangrijke delen om te genieten in comfort zijn ook aanwezig. Het scherm, de sissybar en het duopassagier zadel zijn erbij .




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Triumph Motorcycles Groningen
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Edge" betekent: Going over the edge. Uitdrukking uit het Californische bikerslingo die wil zeggen dat een dusdanige snelheid wordt gekozen om een bocht in te gaan, liefst op een van de bergachtige wegen rond San Bernardino, dat de motorrijder uit de bocht vliegt, dan wel onderuit gaat. Hier is dus in letterlijke zin sprake van een edge, namelijk daar waar het wegdek ophoudt en het ravijn begint, maar ook in overdrachtelijke zin, waar het opzoeken van de uiterste limiet het overschrijden van die limiet met zich mee kan brengen. ‘Riding the ragged edge’ is rijden op het kantje van net niet vallen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion