Nieuwsbrief:

VESPA  GTS 300 SUPER - 2022

Garantie: Ja
Nieuw
Geel, Wit, Zwart, Rood
vespa - gts-300-super
vespa - gts-300-super
vespa - gts-300-super
vespa - gts-300-super
vespa - gts-300-super
vespa - gts-300-super
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Vespa heeft met de GTS Super 300 de "sportieve klassieker" teruggebracht in de uitgebreide Vespa Collectie. Hoewel ze ook in kleine details modern is, zoals de USB-poort in het dubbele vakje achter het scherm, heeft de GTS Super haar "racing spirit" niet verstoten.
De nieuwe tweekleurige aluminium velgen herinneren aan de tweedelige velgen van vroeger en benadrukken de sportiviteit van het 145ste model in de historie van Vespa. De roodgelakte veer van de voorophanging en de nieuwe voorgrill zorgen ervoor dat het reflectielicht verdwijnt maar chromen delen zichtbaar worden.
Zoals aan de ene kant de lampen de moderne LED-verlichting hebben, is aan de andere kant de cockpit volledig analoog en heeft deze, zoals het in de race sport betaamt, een duidelijke display: witte cijfers en letters op een zwarte achtergrond.
Het zadel heeft de vorm en is gemaakt van materialen, die zo typerend zijn voor de sportiviteit van Italiaanse voertuigen en ook het frame, de metalen ziel van de Vespa, heeft enige wijzigingen ondergaan. Aan de rechterkant zit een horizontaal rooster, dat verwijst naar de mooiste Vespa’s uit het verleden, maar ook een sportieve touch geeft aan het profiel vanhet voertuig.

Prijs All-in.
- U kunt de motor al leasen vanaf  € 144.14* per maand.
- Betiteld als Piaggio Prime Dealer van Nederland
- 100% klanttevredenheid zie onze recensies op onze website
 
Wilt u het rijden op een Vespa GTS ervaren? Dat kan, wij hebben elke zaterdag demo dag!
U kunt zich per mail of via onze WhatsApp service aanmelden voor een test rit.
Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze website www.euro-motor.nl,.
 
Euro-Motor Hoevelaken.
Oosterdorpsstraat 113
3871 AC Hoevelaken
Tel: 033-2530660
WhatsApp service: 06-51951690
Mail: info@euro-motor.nl
 




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Euro-Motor
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: BMW in 1990 - Begin jaren negentig ontwikkelde men het Sekundär Luft System, waarmee de uitlaatgassen schoner werden. De verjongde R 100 Classic-serie bood de fabriek voldoende tijd om nieuwe boxermotoren met brandstofinjectie en katalysator te ontwikkelen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion