Nieuwsbrief:

YAMAHA  MT 10 SP - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
ICON PERFORMANC
yamaha - mt-10-sp
yamaha - mt-10-sp
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

De MT-10 SP staat klaar om je kennis te laten maken met de ultieme rijervaring. Het aangepaste CP4-motorblok is de krachtigste in de Hyper Naked-reeks. En de radicale semi-actieve elektronische vering en high-tech rijhulpmiddelen vertegenwoordigen het begin van een spannend nieuw tijdperk in totale 'ride-by-wire' bestuurbaarheid.

Deze brute en iconische Naked sport-bike is de eerste motorfiets ter wereld die is uitgerust met de elektronisch gestuurde regelventielklepvering met 6-modi van Öhlins. In de semi-actieve modus wordt de dempingskracht automatisch aangepast aan de rijomstandigheden, wat zorgt voor de hoogste graad van chassisprecisie bij remmen, accelereren en het nemen van bochten.

Om het vermogen en koppel van het 998 cc motorblok volledig te kunnen benutten, is er een 6-assige Inertial Measurement Unit (IMU) die tractie, slides, wheelies, motorremkracht en remvermogen regelt. De exclusieve MT-10 SP uitrusting omvat een 3-delige onderste fairing en gevlochten remslangen - en met zijn dynamische race-geïnspireerde Icon Performance kleur en premium afwerking heeft de MT-10 SP alles wat je wil.

Te koop bij Yamaha dealer Motorstore Uithoorn.
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Gold Star" betekent: Model van het Engelse merk BSA (Birmingham Small Arms) dat furore maakte in de jaren vijftig en zestig. De Gold Star was een eencilinder motorfiets in 350CC en 500cc uitvoering.
© 2000 - 2024 Motoroccasion