Nieuwsbrief:
Evenement
21-02-2021
18 tm 21 febr MOTORbeurs UtrechtDÉ START VAN JOUW MOTORSEIZOEN
MO­TOR­BEURS UTRECHT

Jaarlijks starten 90.000 motorliefhebbers hun motorseizoen bij MOTORbeurs Utrecht. Hier ruik, voel en ervaar je voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen. Je vindt hier werkelijk alles: naast al het nieuws staan er rijenvol occasions voor je klaar, doe je inspiratie op voor een motorreis, of scoor hier jouw motoraccessoires. Wat je ook nodig hebt: het is er allemaal!

Sla de spectaculaire stuntshows zeker niet over voor de benodigde adrenaline! Heb je een favoriete motor op het oog? Kom ‘m testrijden! Geen motorrijbewijs? Maak hier gratis je eerste motormeters of volg live het laatste motornieuws. Staat 18 t/m 21 februari 2021 al in je agenda!

https://www.motorbeursutrecht.nl/Een stukje historie: AJS MATCHLESS in 1952 - Hoewel de naam “AMC ” later pas gebruikt werd, werd uiteindelijk de AMC-groep een extreem machtige fabrikant met bekende merken als Norton, James en Francis Barnett. AMC is nooit de naam geworden van een motorfiets, maar is alleen als bedrijfsnaam gebruikt. Door zijn tijd heen (beëindigd in 1966) boorde AMC Motorcycles respectvolle namen aan. Norton Motors, ltd. werd ingelijfd door AMC en motoren met de merknaam Norton werden geproduceerd door het nieuwe bedrijf. In 1958 werd de in de serie de 250cc en in 1960 en de 350cc opgenomen. In 1966 is AMC failliet gegaan door de hoge economische druk en werd deze overgenomen door Manganese Bronze Holdings die Norton-Villiers vormden. Men stopte na een aantal jaren met de vervaardiging van viertakt machines.
© 2000 - 2020 Motoroccasion