Nieuwsbrief:

Evenementen overzicht

5 Nov
2021
 

5, 6, en 7 nov BIGTWIN BIKESHOW & EXPO
BIGTWIN BIKESHOW & EXPO DE GROOTSTE CUSTOMBIKE BEURS VAN DE BENELUX De Bigtwin Bikeshow & Expo bestaat sinds 1992 en is inmiddels uitgegroeid tot de een van de belangrijkste custombike beurzen van de Europa.Kleinschalig begonnen onder de naam MotorSale, maar deze naam dekte de lading allang niet meer, dus is een aantal jaren geleden de naam gewijzigd in Bigtwin Bikeshow & Expo. Tegenwoordig wordt de beurs georganiseerd in Expo Houten, waar je op 10.000 vierkante meter kennis kunt maken met creatieve custombouwers, nieuwe-en gebruikte custombikes, demo’s, onderdelen, gereedschappen, special paint en andere lifestyle-artikelen. Hoogtepunt van de beurs is de Bigtwin Bikeshow. In de spotlights staan zo'n 100 speciaal gebouwde motoren opgesteld die je rondom kunt bewonderen. In het Biker Café kun je luisteren naar de muziek van live bands, afgewisseld met erotische shows. Eten en drinken kun je in het restaurant, maar ook op verschillende plekken op de beursvloer. beursvloer.  Kom ook de unieke en gezellige sfeer proeven op de Bigtwin Bikeshow & Expo in Houten! ‍ TOEGANGSBEWIJS Naast een toegangsbewijs via link2ticket.nl zijn de toegangsbewijzen ook gewoon aan de kassa bij de entree verkrijgbaar. Een toegangsbewijs bij de kassa kost € 15,- per persoon en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Honden aan de lijn zijn toegestaan, maar laat 'm eerst even uit voordat je naar binnen gaat. Mocht het binnen onverhoopt toch mis gaan, ruim dan de boel zelf even op. ‍OPENINGSTIJDEN Vrijdag 5 november: 12:00 - 18:00 uur Zaterdag 6 november: 10:00 - 17:00 uur Zondag 7 november: 10:00 - 17:00 uur ‍PARKEREN Expo Houten beschikt over een eigen parkeerplaats. Hier kunnen bezoekers gratis parkeren. Direct naast de entree van het beurscomplex zijn tevens drie parkeerplaatsen voor minder validen beschikbaar. ‍ETEN EN DRINKEN In het restaurant zijn (warme) maaltijden, snacks en drank verkrijgbaar. Ook op andere plaatsen zijn er sfeervolle plekken ingedeeld waar je drank en snacks kunt bestellen. ‍GARDEROBE De garderobe is in de centrale hal bij de hoofdingang. Voor € 2,- per item wordt daar op je jas, helm en/of tas gelet. ‍BEURSWIJZER Praktisch boekje met alle informatie over de Bigtwin Bikeshow & Expo, inclusief plattegrond beursvloer en standhouderslijst. De beurswijzer wordt gratis verstrekt bij de ingang en op de Bigtwin-stand.  GEEN CORONA-MAATREGELEN! Expo Houten is aangemerkt als doorstroom locatie, dus om binnen te komen hoef je GEEN vaccinatiebewijs, QR-code of negatieve test te laten zien. Heb je nog twijfels? Houd dan op de beursvloer enige afstand en schud geen handen. Ook mag je gewoon een mondkapje dragen als je dat op prijs stelt. ‍ EXPO HOUTEN Meidoornkade 24 3992 AE Houten the Netherlands>

Evenement
05-11-2021
5, 6, en 7 nov BIGTWIN BIKESHOW & EXPOBIGTWIN BIKESHOW & EXPO
DE GROOTSTE CUSTOMBIKE BEURS VAN DE BENELUX


De Bigtwin Bikeshow & Expo bestaat sinds 1992 en is inmiddels uitgegroeid tot de een van de belangrijkste custombike beurzen van de Europa.Kleinschalig begonnen onder de naam MotorSale, maar deze naam dekte de lading allang niet meer, dus is een aantal jaren geleden de naam gewijzigd in Bigtwin Bikeshow & Expo. Tegenwoordig wordt de beurs georganiseerd in Expo Houten, waar je op 10.000 vierkante meter kennis kunt maken met creatieve custombouwers, nieuwe-en gebruikte custombikes, demo’s, onderdelen, gereedschappen, special paint en andere lifestyle-artikelen. Hoogtepunt van de beurs is de Bigtwin Bikeshow. In de spotlights staan zo'n 100 speciaal gebouwde motoren opgesteld die je rondom kunt bewonderen. In het Biker Café kun je luisteren naar de muziek van live bands, afgewisseld met erotische shows. Eten en drinken kun je in het restaurant, maar ook op verschillende plekken op de beursvloer. beursvloer. 
Kom ook de unieke en gezellige sfeer proeven op de Bigtwin Bikeshow & Expo in Houten!


TOEGANGSBEWIJS

Naast een toegangsbewijs via link2ticket.nl zijn de toegangsbewijzen ook gewoon aan de kassa bij de entree verkrijgbaar.
Een toegangsbewijs bij de kassa kost € 15,- per persoon en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.
Honden aan de lijn zijn toegestaan, maar laat 'm eerst even uit voordat je naar binnen gaat. Mocht het binnen onverhoopt toch mis gaan, ruim dan de boel zelf even op.

‍OPENINGSTIJDEN
Vrijdag 5 november: 12:00 - 18:00 uur
Zaterdag 6 november: 10:00 - 17:00 uur
Zondag 7 november: 10:00 - 17:00 uur

‍PARKEREN
Expo Houten beschikt over een eigen parkeerplaats. Hier kunnen bezoekers gratis parkeren. Direct naast de entree van het beurscomplex zijn tevens drie parkeerplaatsen voor minder validen beschikbaar.

‍ETEN EN DRINKEN
In het restaurant zijn (warme) maaltijden, snacks en drank verkrijgbaar. Ook op andere plaatsen zijn er sfeervolle plekken ingedeeld waar je drank en snacks kunt bestellen.

‍GARDEROBE
De garderobe is in de centrale hal bij de hoofdingang. Voor € 2,- per item wordt daar op je jas, helm en/of tas gelet.

‍BEURSWIJZER
Praktisch boekje met alle informatie over de Bigtwin Bikeshow & Expo, inclusief plattegrond beursvloer en standhouderslijst. De beurswijzer wordt gratis verstrekt bij de ingang en op de Bigtwin-stand. 

GEEN CORONA-MAATREGELEN!
Expo Houten is aangemerkt als doorstroom locatie, dus om binnen te komen hoef je GEEN vaccinatiebewijs, QR-code of negatieve test te laten zien. Heb je nog twijfels? Houd dan op de beursvloer enige afstand en schud geen handen. Ook mag je gewoon een mondkapje dragen als je dat op prijs stelt.EXPO HOUTEN
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
the Netherlands
Een stukje historie: BMW in 1960 - De R 69 en R 69 S (1960) waren motorisch sterk genoeg, met een goed werkend rijwielgedeelte, maar hun uiterlijk was nog dat van rond de oorlog. Gedurende de hele jaren vijftig en -zestig had elke BMW motorfiets kogelkoppelingen voor de montage van een zijspan. Dat was niet alleen handig voor kopers die inderdaad een zijspan wilden monteren, het was ook een geruststelling voor de solo-rijders: Dit frame is sterk genoeg om een zijspan te trekken. "Nieuwe" modellen volgden elkaar weliswaar in een hoog tempo op, maar de wijzigingen ten opzichte van de voorgaande modellen waren slechts minimaal. Dat betekende ook dat onderdelen van BMW's moeiteloos op tien jaar jongere machines gemonteerd konden worden.
© 2000 - 2021 Motoroccasion