Nieuwsbrief:

YAMAHA  TENERE 700 EXTREME - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
ICON BLUE (DPBM
yamaha - tenere-700-extreme
yamaha - tenere-700-extreme
yamaha - tenere-700-extreme
yamaha - tenere-700-extreme
yamaha - tenere-700-extreme
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

Geïnspireerd op Yamaha's winnende rally-motorfietsen is de Ténéré 700 Extreme gebouwd om je nog verder te brengen op ruw terrein. Met de KYB-wielophanging volgens de beste specificaties en de grotere grondspeling, plus allerlei offroad onderdelen en een TFT-scherm met drie thema's, is deze hardcore 690 cc doorzetter klaar voor wat je maar wilt.

Of je nu een ervaren Adventure-rijder of een nieuwkomeling in deze spannende wereld van ontdekkingen bent, de nieuwe Ténéré 700 Extreme is een machine die je volle aandacht verdient.

De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.

Voordelig en goed verzekeren? kijk op www.motoportveldhoven.nl
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
MotoPort Veldhoven
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: APRILIA in 1974 - In het jaar dat Ivano Beggio volledig directeur werd van Aprilia, in 1974, werd ook de eerste echte motocross machine geboren, gebaseerd op een experimentele basis van Maurizio Sgarzani, een coureur in de junior klasse. De eerste tekenen waren voorspoedig en bemoedigden de Aprilia technici om voortbordurend op dit concept de RC 125 te introduceren tijdens de Milan Motor Show.
© 2000 - 2024 Motoroccasion