Nieuwsbrief:

YAMAHA  TRACER 9 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
MIDNIGHT BLACK
yamaha - tracer-9
yamaha - tracer-9
yamaha - tracer-9
yamaha - tracer-9
yamaha - tracer-9
yamaha - tracer-9
yamaha - tracer-9
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

Of je droombestemming nu dichtbij of veraf ligt, de TRACER 9 biedt je altijd de meest inspirerende en opwindende manier om te reizen. Rondtoeren is zoveel meer dan alleen rijden, en met de gemakkelijke ergonomie, aerodynamisch kuipwerk en de royale bagagecapaciteit is deze motorfiets ontworpen om jou en je partner volop te laten genieten van elke minuut van de reis.

De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.

Voordelig en goed verzekeren? kijk op www.motoportveldhoven.nl
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
MotoPort Veldhoven
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Big Chief" betekent: Fabrieksnaam voor de fameuze v-twin 1300CC zijklepper van het Amerikaanse motormerk Indian. Het beleid van de fabriek richtte zich bij het benoemen van nieuwe modellen op namen die associaties met indianen opriepen. In Chief of Big Chief klinkt de grandeur van indiaanse opperhoofden door. De Big Chief was met zijn 1300CC een sterke zijspanmotorfiets.
© 2000 - 2024 Motoroccasion