Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
28-09-2020
BMW M 1000 RR, het eerste M model van BMW MotorradMet de S 1000 RR als basis heeft BMW  met een veelvoud aan updates en upgrades een afgetrainde topatleet afgeleverd: de BMW M 1000 RR, het eerste M model van BMW Motorrad.

Om als Olympische topatleet, of Supersporter zo je wilt, je te kwalificeren voor een plek op het hoogste podium moet je een goede palmares overleggen. De motor levert een maximumvermogen van 156 kW / 212 pk en weegt 192 kg. Deze motor is daarmee de krachtigste en snelste voor weggebruik geschikte motorfiets van BMW Motorrad. Met een koppel van 113 Nm sprint de superbike in 3,1 seconden van 0 naar 100 km/h. De motor is begrenst op een topsnelheid van 306 km/h. 

De toepassing van alle aerodynamische kennis zorgt vooreen later remmoment en de mogelijkheid tot eerder accelereren dankzij meer downforce. De gasreactie kent twee standen en met de Race Pro modus is de mate van motorrem in drie standen in te stellen. De BMW M 1000 RR biedt verder de Schakelassistent Pro, Launch Control, Hill Start Control Pro en Pit Lane-Limiter. De motor heeft ook dynamische tractie controle, een M remsysteem en andere technische toepassingen die je de motor optimaal laten beheersen. 

Voor diegene waarvoor deze motor een must-have is, de M 1000 RR is alleen mét M Competition Package alvast te reserveren. Het M Competition Package bestaat uit M gefreesde onderdelen, M carbon componenten, een zilverkleurige 220 gram lichtere swingarm, een onderhoudsvrije DLC gecoate M Endurance aandrijfketting en de sportieve afdekking over het passagiersgedeelte van het zadel.

Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden na een aanbetaling van € 1.000,- alvast een pre-order plaatsen op de BMW M 1000 RR mét M Competition Package. Meer informatie is te vinden op de website van BMW Motorrad.

De BMW M 1000 RR komt begin 2021 naar Nederland. De aanschafprijs begint vanaf € 39.380,-.
Meer informatie: https://www.bmw-motorrad.nl/nl/modellen/sport/m1000rr.html

Je droomBMW nog niet gevonden? De beste koop vindt je op www.motoroccasion.nl

#BMWMotorrad #M1000RR #MCompetitionPackage #Motoroccasion #Motorkopen
 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Bak" betekent: Zijspanbak. Ook versnellingsbak. Bak is ook de gedateerde term voor de benzinetank, die aan het begin van deze eeuw met zijn hoekige vormen inderdaad veel weg had van een bak.
© 2000 - 2023 Motoroccasion