Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
26-08-2022
De BMW Motorrad International GS Trophy 2022 van 4 tot 10 september - live en interactief.de BMW Motorrad International GS Trophy 2022 in Albanië op 4 september gaat bijna van start.

GS-fans van over de hele wereld kunnen de GS Trophy 2022 dagelijks beleven in de vorm van reportages, foto's en videoclips.
Met www.gstrophy.com heeft BMW Motorrad een website opgezet waar GS-fans niet alleen kunnen deelnemen aan de foto- en videocompetitie, maar ook achtergrondinformatie kunnen vinden over het evenement en de deelnemers. Bovendien kun je dankzij reportages, foto's en videoclips opnieuw dagelijks de spanning van het evenement volgen via de volgende sociale mediakanalen van BMW Motorrad.

 

Volg het via:
www.facebook.com/BMWMotorrad
www.instagram.com/bmwmotorrad
www.youtube.com/user/bmwmotorrad
www.twitter.com/BMWMotorrad
www.linkedin.com/showcase/bmwmotorrad/
www.tiktok.com/@bmwmotorcycle

Je droom BMW R1250 GS nog niet gevonden?  De beste koop vind je op https://www.motoroccasion.nl

#GSTrophy #BMWMotorrad #Motoroccasion #Motorrijden
 Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Plunjervering" betekent: Een plunjer is de zuiger in een perspomp. In de jaren veertig was de plunjervering de voorloper van de scharnierende achterbrug. In de stijve achterkant van het frame werd een unit van twee op elkaar staande cilinders gemonteerd met in het midden de achteras. Het achterwiel kon zowel opwaarts als neerwaarts inveren. De demping werd geregeld door concentrische veren en twee zuigers (plunjers) die in de cilinder op en neer gingen en bij in- en uitveren een mengsel van olie en lucht samenpersten.
© 2000 - 2023 Motoroccasion