Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
26-08-2022
De BMW Motorrad International GS Trophy 2022 van 4 tot 10 september - live en interactief.de BMW Motorrad International GS Trophy 2022 in Albanië op 4 september gaat bijna van start.

GS-fans van over de hele wereld kunnen de GS Trophy 2022 dagelijks beleven in de vorm van reportages, foto's en videoclips.
Met www.gstrophy.com heeft BMW Motorrad een website opgezet waar GS-fans niet alleen kunnen deelnemen aan de foto- en videocompetitie, maar ook achtergrondinformatie kunnen vinden over het evenement en de deelnemers. Bovendien kun je dankzij reportages, foto's en videoclips opnieuw dagelijks de spanning van het evenement volgen via de volgende sociale mediakanalen van BMW Motorrad.

 

Volg het via:
www.facebook.com/BMWMotorrad
www.instagram.com/bmwmotorrad
www.youtube.com/user/bmwmotorrad
www.twitter.com/BMWMotorrad
www.linkedin.com/showcase/bmwmotorrad/
www.tiktok.com/@bmwmotorcycle

Je droom BMW R1250 GS nog niet gevonden?  De beste koop vind je op https://www.motoroccasion.nl

#GSTrophy #BMWMotorrad #Motoroccasion #Motorrijden
 Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Norbsa" betekent: Motorfiets opgebouwd uit het Featherbedframe van een Norton en een BSA-motorblok. Het Featherbedframe van Norton gold lange tijd als het beste motorframe ter wereld. De BSA-motoren bleken uiteindelijk minder snel dan die van de concurrerende Engelse merken, al was de BSA Gold Star, een traditionele eencilinder in 350CC en 500CC versie, een raspaard.
© 2000 - 2022 Motoroccasion