Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
26-08-2022
De BMW Motorrad International GS Trophy 2022 van 4 tot 10 september - live en interactief.de BMW Motorrad International GS Trophy 2022 in Albanië op 4 september gaat bijna van start.

GS-fans van over de hele wereld kunnen de GS Trophy 2022 dagelijks beleven in de vorm van reportages, foto's en videoclips.
Met www.gstrophy.com heeft BMW Motorrad een website opgezet waar GS-fans niet alleen kunnen deelnemen aan de foto- en videocompetitie, maar ook achtergrondinformatie kunnen vinden over het evenement en de deelnemers. Bovendien kun je dankzij reportages, foto's en videoclips opnieuw dagelijks de spanning van het evenement volgen via de volgende sociale mediakanalen van BMW Motorrad.

 

Volg het via:
www.facebook.com/BMWMotorrad
www.instagram.com/bmwmotorrad
www.youtube.com/user/bmwmotorrad
www.twitter.com/BMWMotorrad
www.linkedin.com/showcase/bmwmotorrad/
www.tiktok.com/@bmwmotorcycle

Je droom BMW R1250 GS nog niet gevonden?  De beste koop vind je op https://www.motoroccasion.nl

#GSTrophy #BMWMotorrad #Motoroccasion #Motorrijden
 Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: MOTO GUZZI in 1920 - Een horizontale een-cilinder viertakt 500 CC motor, vier kleppen per cilinderkop... Met behulp van smid Giorgio Ripamonti had Carlo Guzzi net zijn eerste motorfiets geconstrueerd. We schrijven het jaar 1920. De gemotoriseerde fiets werd voorgesteld aan Emanuele Vittorio Parodi. Een Genoese scheepseigenaar, die, na een eerste lening van twee duizend Lires, met Guzzi overeenkwam om het opzetten van zijn bedrijf te financieren.
© 2000 - 2023 Motoroccasion