Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
12-06-2019
Ewan McGregor heeft zijn hart verpand aan Moto Guzzi


Ewan McGregor heeft zijn hart verpand aan Moto Guzzi. Als ster van meer dan vijftig films, waaronder kaskrakers zoals  Trainspotting, Star Wars, Moulin Rouge, Angels and Demons, The Impossible, T2 Trainspotting, heeft McGregor al eerder over zijn passie voor Moto Guzzi gesproken in roadmovie  " Long Way Down". Een paar maanden later werd hijn gezien tijdens de 2007 editie van GMG - Giornate Mondiali Moto Guzzi (Moto Guzzi World Days) waarna hij op zijn witte California Vintage weer terug naar Londen reed. 

Voor de start van de campagne voor de Moto Guzzi V85 TT liet de gevierde acteur zich graag fotograferen met zijn V85 TT. 
 De V85 TT wordt aangedreven door een gloednieuwe 80 pk / 80 Nm-motor, een 90 ° V-twin die uniek is in de wereld vanwege zijn constructie en de manier waarop de motor aanvoelt. De V85TT wordt standaard geleverd met Multimap Ride by Wire throttle en traction control. Bovendien kunt u met de Moto Guzzi MIA-applicatie uw smartphone op het instrumentarium aansluiten.Je droommotor nog niet gevonden? De beste MOTO GUZZI V85 TT vind je op www.motorocasion.nl
#motoguzzi #v85tt #motoroccasion #ewanmcgregorVind Motoroccasion.nl leuk 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Shimmy" betekent: Slingerachtige beweging van de voorvork, waardoor de motorrijder de macht over het stuur kan verliezen. Een voorvork die niet al te versleten is en ook nog beschikt over een frictiedemper, is doorgaans verschoond van dergelijke nukken. Het probleem kwam veel voor bij oude springervorken van Harley-Davidson, waarbij de tolerantie tussen schommels en schommelbouten te groot was geworden. Een shimmy doet zich altijd in enige mate voor bij een motorfiets met zijspan, vooral als het stuur wordt losgelaten tijdens het rijden.
© 2000 - 2020 Motoroccasion