Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
13-12-2023
Exclusief: Ducati Diavel for BentleyHet uitgangspunt voor het Diavel for Bentley-project is de hoogwaardige en comfortabele mechanische basis van de Diavel V4. Maar de stijl is volledig opnieuw gedefinieerd en is geïnspireerd op de Batur, de exclusieve Bentley-coupé die anticipeert op de stijl van de auto's die de komende jaren de fabriek in Crewe zullen verlaten.

Een oplage van 500 stuks en 50 unieke stukken.
Geïnspireerd door de exclusieve Bentley Batur en ontwikkeld rond de technische basis van de Diavel V4, wordt deze motor geproduceerd als een gelimiteerde en genummerde editie van slechts 500+50 exemplaren.

Naast de 500 Diavel for Bentley-eenheden zullen er 50 Diavel-eenheden voor Bentley Mulliner op bestelling worden gebouwd, gereserveerd voor Bentley-klanten. Samen met de Ducati-ontwerpers kunnen deze klanten hun motorfiets nog verder personaliseren.

Het hart van Diavel voor Bentley: de V4 Granturismo-motor.
Diavel voor Bentley en Bentley Batur, twee juweeltjes aangedreven door geavanceerde en revolutionaire motoren. De V4 Granturismo is krachtig (168 pk) met een aanzienlijk koppel, maar is ook zeer licht en compact.

Specificaties
Motorblok: V4 Granturismo, V4 - 90°, 4 kleppen per cilinder, tegengesteld draaiende krukas, Twin Pulse ontstekingsvolgorde, vloeistofgekoeld
Cilinderinhoud: 1,158 cc
Vermogen: 168 pk @ 10,750 tpm
Koppel: 126 Nm @ 7,500 tpm

Waar te koop en voor alle specificaties: klik hier

Veiligheidsuitrusting
Rijmodi, Powermodi, Cornering ABS, Ducati Traction Control, Ducati Wheelie Control, Dag Rij Verlichting (DRL), Ducati Brake Light

Standaarduitrusting
Ducati Quick Shift, Ducati Power Launch, Cruise control, Hands-Free, 5" TFT kleurendisplay, Ducati Multimedia Systeem, Turn-by-turn navigatiesysteem, Verlichte stuurschakelaars, Full-LED verlichtingssysteem, Dynamische richtingaanwijzers, Key-on animatie voor het achterlicht, Gesmede velgen, Carbon onderdelen, Alcantara zadel

De motor wordt geleverd met een Alcantara passagierszadel, motorhoes, houten leveringskist en certificaat van echtheid.

Garantie: 24 maanden, onbeperkte kilometers

#Ducati #DiavelforBentley #Motoroccasion 

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: TRIUMPH in 1910 - Na 1907 worden er meer dan duizend motoren per jaar gemaakt met een nieuwe 450 cc motorblok. Triumph coureurs Jack Marshall en Freddie Hulbert worden tweede en derde in de eerste TT motorrace van de Isle of Man. Matchless eindigt eerste. In 1910 verdubbelt de line-up met twee nieuwe modellen waarvan een 499 cc TT model met magneetontsteking, een batterij-onsteking niet eens optioneel.. Albert Catt rijdt in zes dagen net meer dan 3000 kilometer met een Triumph Tourist Trophy Roadster. In 1919 verlaat Maurice Schulte het bedrijf na een ruzie met Bettmann. Hij krijgt een genereuze gouden handdruk van 15000 pond mee. Schulte wilde zich niet langer alleen richtten op de tweewielers maar ook op de automobielen. Bettmann niet.
© 2000 - 2024 Motoroccasion