Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
22-11-2023
INDIAN MOTORCYCLE FTR x 100% R-CARBON



Indian Motorcycle heeft een merksamenwerking aangekondigd met het populaire Amerikaanse motorcrossmerk 100% wat geresulteerd heeft in de limited edition FTR x 100% R Carbon.

FTR x 100% R-CARBON
De FTR x 100% R Carbon is geïnspireerd op de roots van 100% actiesport en is ontworpen voor de prestatiegerichte rijder, die zich wil onderscheiden van de massa. De motorfiets is voorzien van een unieke Blue Candy-tank van carbonvezel, een koplampkap, een zadelbedekking en een carbon voorspatbord. Het helderwitte frame met poedercoating springt eruit, waarbij de glanzende lakafwerkingen en rode accenten zorgen voor een hoogwaardige pasvorm en afwerking.
Gezamenlijk is de FTR x 100% R Carbon een rauw stukje Americana. De FTR x 100% R Carbon is gebouwd op de topklasse FTR R Carbon en beschikt over nog meer upgrades en details. De details bestaan onder andere uit de opvallende Indian Motorcycle en 100% co-branding op elke tankzijde, de bijrijdersbedekking en de puntbak. De raceklare Öhlins®-voorvork en achterschokvering krijgen een op maat gemaakte behandeling voor 100% meer attitude. Een zwart afgewerkte titanium Akrapovič-uitlaat en koolstofvezelcomponenten – motorkappen, kettingkast en hitteschild – voegen aangepaste details toe. De exacte aandacht voor vakmanschap is ook terug te vinden op de onderdelen van Gilles Tooling, waaronder de stuurgewichten, oliedop en radiateurdop.





Niets is standaard aan de prestaties van de FTR x 100% R Carbon: voorzien van een 92 kW, vloeistofgekoelde V-twin-motor met een koppel van 118 Nm, radiaal gemonteerde Brembo®-remmen met dubbele schijf, een 101 mm touchscreen-display, aangedreven door RIDE COMMAND met stapsgewijze navigatie*, Bluetooth®-connectiviteit en drie selecteerbare rijmodi, Rain, Standard en Sport, die een persoonlijke rijervaring bieden.
De FTR x 100% R Carbon is slechts in een oplage van 400 motorfietsen geproduceerd en er zijn daarvan straks 250 beschikbaar buiten Noord-Amerika. Reserveren loont in dit opzicht.


Naast de limited edition FTR x 100% R Carbon wordt een exclusieve Indian Motorcycle x 100% kledingcollectie gelanceerd. De collectie biedt een gevarieerde mix van lifestyle-artikelen voor heren en dames, waaronder tops met lange en korte mouwen, hoodies, hoeden, mutsen en zonnebrillen. De co-branded kledingcollectie is verkrijgbaar in herenmaten S-3XL en damesmaten XS-2XL en zal verkrijgbaar zijn bij geselecteerde Indian Motorcycle-dealers.
Rijders die de FTR x 100% R Carbon kopen, ontvangen een gratis Indian Motorcycle x 100% zonnebril.

Meer informatie:  https://www.indianmotorcyclebenelux.com/ftr-x-100-r-carbon

Je droom INDIAN MOTORCYCLE nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl

#indianmotorcycle #FTR #Motoroccasion #motorkopen #motor

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: YAMAHA in 2012 - Een van Yamaha's best verkopende motorfietsen in de middengewicht klasse is de XJ6 Diversion. Deze wordt voor 2012 -2013 voorzien van een nieuw uiterlijk en behoudt alle eigenschappen die ervoor gezorgd hebben dat veel klanten kiezen voor deze fiets als hun dagelijks vervoermiddel. Een compact chassis met een sportief design maakt de motor tot een zeer wendbaar vervoermiddel. De lage buddy maakt het voor de kleinere motorrijders tot de ideale motor.
© 2000 - 2024 Motoroccasion