Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
05-02-2024
Joppen Motoren nu ook Ducati dealer

Op 27 januari heeft Ducati West Europe Joppen Motoren, gelegen aan de Strijperdijk 3D in Leende, toegevoegd aan het dealernetwerk. De nieuwe opening gebeurde bij Joppen Motoren, de full service motorspecialist die actief is in de regio Eindhoven en Limburg sinds 1978.

Joppen Motoren heeft 200 nieuwe en gebruikte motorfietsen en het familiebedrijf van de huidige eigenaar Hendrik Joppen investeerde de laatste jaren flink in de verbetering en vergroting van de kwaliteit. Daar komt Ducati nu bij.
Om dit alles mogelijk te maken, werd het hele gebouw gerenoveerd met een totaal nieuwe showroomvloer. Ducati wordt in de winkel tentoongesteld op een ruimte van maar liefst 150m2 waar enthousiastelingen het hele Ducati en Scrambler Ducati gamma kunnen verkennen, samen met de bijhorende kledij en accessoires. Als deel van de uitbreiding heeft Joppen motoren nu ook twee volledig ingerichte Ducati werkplaatsen die toegewijd zijn aan het onderhoud van Ducati motorfietsen, waarbij een team van Ducati monteurs beschikbaar is voor service en onderhoud.





Eigenaar Joppen Motoren Hendrik Joppen ” Het is geweldig om Ducati te gaan vertegenwoordigen. Ons team staat, in onze recent gerenoveerde showroom, klaar om de nieuwste Ducati motoren, kledij & accessoires te presenteren aan iedereen die Ducati een warm hart toedraagt! Enkele jaren geleden is onze werkplaats nieuw opgebouwd en ingericht, en momenteel zijn er 2 Ducati werkplekken ingericht met alle benodige gereedschappen en apparatuur. Onze monteurs zijn onderussen opgeleid tot Ducati Technical Specialist. Op zaterrdag 27 januari 2024 starten wij officieel met het Ducati dealerschap waarbij wij iedereen van harte uitnodigen voor deze Grand Opening!”

Ducati Sales Manager Robert van Zalinge ” Om de klanten uit zuid-oost Nederland beter te bedienen zijn wij op zoek geweest naar een geschikte partner. Met Joppen Motoren hebben wij wederom een ervaren en zeer enthousiaste dealer kunnen aanstellen en wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Ik raad iedere Ducati liefhebber aan om eens een kijkje bij Joppen Motoren te nemen. Vanaf de openingsdag 27 januari a.s. zijn bijvoorbeeld de hagelnieuwe 2024 Multistrada V4 RS, de Multistrada V4 Grand Tour en de Hypermotard 698 mono te bewonderen.”

Schrijf ook alvast in je agenda: Paasmaandag 1 April 2024: Ducati Demo dag bij Joppen Motoren. Deze 2e paasdag staat in het teken van proefrijden op de 2024 Ducati modellen, een unieke kans om jezelf onder te dompelen in de wereld van Ducati en om de laatste nieuwe producten te ontdekken.

Voor alle gegevens: www.joppen.nl



Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Berelul" betekent: Bijnaam voor het cilindrisch gevormde achterlicht dat horizontaal uitsteekt en voorkomt op BMW's van ondermeer het type R25, R50 en R60.
© 2000 - 2024 Motoroccasion