Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
03-10-2022
Kawasaki: 2023 nieuwe Versys 650

De veelzijdige Kawasaki Versys 650 is klaar voor 2023 en met o.a. Traction Control, LED verlichting, een uitstekend leesbaar TFT-kleurendisplay en een compleet nieuwe kleur.

De Versys 650 is uitgerust met een 649cc parellel-twin en heeft een laag brandstofverbruik. Samen met de 21 liter grote brandstoftank zijn lange afstanden dan ook geen issues meer. Met de Kawasaki Traction Control (KTRC) kun je in 2 standen rijden; mode 1 ondersteunt de sportieve rijervaring en Mode 2 zorgt voor maximale tractie in alle omstandigheden. Wil je dat niet dan is het systeem volledig uit te schakelen. Er zijn aantrekkelijke accessoire pakketten met o.a. monokey geïntegreerde zijkoffers beschikbaar. Deze pakketten benadrukken het grote inzetgebied van de Versys 650. Voor A2 rijbewijshouders is er wederom een 35kW versie.

De 2023 Versys 650 is vanaf medio januari beschikbaar bij de officiële Kawasaki dealers in Candy Lime Green en de volledig nieuwe kleur Metallic Smoke Gold.

Kijk voor meer (technische) informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl.

De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl 
 

#kawasaki #versys650 #bestekoop #motoroccasion

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Back marker" betekent: Motorcoureur die ver achterop is geraakt in de wedstrijd en door de op kop liggende coureur wordt ingehaald.
© 2000 - 2024 Motoroccasion