Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
03-10-2022
Kawasaki: 2023 nieuwe Versys 650

De veelzijdige Kawasaki Versys 650 is klaar voor 2023 en met o.a. Traction Control, LED verlichting, een uitstekend leesbaar TFT-kleurendisplay en een compleet nieuwe kleur.

De Versys 650 is uitgerust met een 649cc parellel-twin en heeft een laag brandstofverbruik. Samen met de 21 liter grote brandstoftank zijn lange afstanden dan ook geen issues meer. Met de Kawasaki Traction Control (KTRC) kun je in 2 standen rijden; mode 1 ondersteunt de sportieve rijervaring en Mode 2 zorgt voor maximale tractie in alle omstandigheden. Wil je dat niet dan is het systeem volledig uit te schakelen. Er zijn aantrekkelijke accessoire pakketten met o.a. monokey geïntegreerde zijkoffers beschikbaar. Deze pakketten benadrukken het grote inzetgebied van de Versys 650. Voor A2 rijbewijshouders is er wederom een 35kW versie.

De 2023 Versys 650 is vanaf medio januari beschikbaar bij de officiële Kawasaki dealers in Candy Lime Green en de volledig nieuwe kleur Metallic Smoke Gold.

Kijk voor meer (technische) informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl.

De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl 
 

#kawasaki #versys650 #bestekoop #motoroccasion

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1906 - De kleine schuur achter in de tuin van de familie Davidson wordt vervangen door een nieuw fabrieksgebouw op de plaats waar vandaag de Company Headquarters gevestigd zijn,West Juneau Avenue in Milwaukee. De eerste productcatalogus wordt uitgebracht en de naam Silent Grey Fellow wordt het eerst gebruikt voor de 1-cilinder met een klep aan de uitlaat waarmee meer vermogen kan worden verkregen. Met deze klep dicht is de motor erg stil voor die tijd. De motoren zijn of zwart of Renault-grijs, vandaar de naam.
© 2000 - 2022 Motoroccasion