Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
30-11-2023
KAWASAKI: 4 jaar garantie en Road AssistanceKawasaki zal vanaf 1 december elke nieuwe gekentekende wegmotor uitrusten met vier jaar garantie zonder kilometerbeperking. Elke nieuwe wegmotor, van de Z125 tot de Ninja H2 SX SE, krijgt deze extra service nu automatisch bij registratie in de Benelux en hiermee wordt tevens de Kawasaki Road Assistance (Pech hulp voor onderweg) automatisch GRATIS mee verlengd tot 4 jaar. Het voertuig moet door Kawasaki Benelux geleverd zijn aan een van de officiële Kawasaki dealers.

De garantie van vier jaar bestaat uit twee jaar fabrieksgarantie en twee jaar verlengde garantie van Kawasaki Benelux. Deze garantie-uitbreiding komt overeen met de voordelen die voorheen door K-Care WarrantyPlus werden gedekt. K-Care WarrantyPlus was een extra service van Kawasaki, die dus vanaf nu gratis wordt geïntegreerd in de 4 jaar garantie. De 4 jaar garantie geldt ook voor commerciële gebruikers van de motorfietsen, zoals rijscholen. Om aanspraak te kunnen maken op de garantie en Kawasaki Road Assistance, moeten de onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden bij de officiële Kawasaki dealer.

Theo Kruythof, Sales Manager Kawasaki Benelux:
"Deze stap is erg belangrijk voor ons, want Kawasaki staat voor kwaliteit en zekerheid. Met 4 jaar garantie en 4 jaar Road Assistance benadrukken we de hoge kwaliteit en hoge betrouwbaarheid van onze bestaande motoren en die van onze nieuwe innovatieve HEV en EV-modellen. De Kawasaki fans kunnen hierdoor zorgeloos de komende 4 jaar optimaal genieten van hun Kawasaki.”

Let op: De garantie-uitbreiding geldt niet voor Kawasaki accessoires, ook niet als deze op een nieuwe editie of speciaal model zijn geleverd. De garantie op accessoires is 24 maanden. Schade door ouderdom of gebruik is uitgesloten. Motorfietsen die voor racedoeleinden worden gebruikt, zijn uitgesloten van de fabrieksgarantie en de garantie-uitbreiding - net als voorheen.      

Je droom KAWASAKI nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

Kawasaki #RoadAssistance #Motorgarantie


 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Brooklands" betekent: Racebaan in Engeland vlakbij Weybridge. In 1907 werd hier de eerste TT-motorrace verreden. De hoogtijdagen van het circuit lagen in de jaren twintig, toen veel motorfietsmerken wereldwijd met elkaar wedijverden op dit circuit. Het betekende eveneens de hegemonie van de Britse motorfietsindustrie die met Norton, AJS en Douglas sterk was vertegenwoordigd bij de winnende coureurs van die dagen, waaronder de bijna onverslaanbare Ier Stanley Woods. Woods heeft meer races verreden dan wie ook. Zijn eerste wedstrijd reed hij op achttienjarige leeftijd op Brooklands met een Cotton in 1923. Zijn laatste race, een Junior-race reed hij in 1939 op een Velocette. In 1932, 1933 en 1935 won Woods twee TT-races in één week. De snelle Ier maakte gedurende de jaren dertig uitstapjes naar andere, zelfs niet Britse merken als Husqvarna, Guzzi en dkw . Het Brooklands-circuit bleef in gebruik tot het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. In 1939 werd op die plaats de Vickers-Armstrong-vliegtuigfabriek gebouwd. Het circuit op het eiland Man, waar nu de TT-races worden verreden is sindsdien naast *Brands Hatch Engelands beroemdste motorcircuit.
© 2000 - 2024 Motoroccasion