Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
07-09-2023
Kawasaki Z650 2024De Kawasaki Z650 heeft gedurende vele jaren een sterke positie veroverd als één van de meest geliefde naked bikes op de markt. Jaar in, jaar uit meldt het model zich in de top 10 van bestverkochte motoren wat zijn aantrekkingskracht onder een breed publiek bewijst.

Unieke eigenschappen van de Z650 zijn de uitzonderlijke wendbaarheid en het soepele Parrallel-Twin motorblok met 180˚ krukas, innemend inlaatgeluid en laag brandstofverbruik. Dankzij het lichte Trellis buizenframe en de compacte wielbasis beschikt de Z650 over een moeiteloos stuurgedrag, dat zowel wendbaar als sportief is.

Qua features is de Z650 ook helemaal van deze tijd met een hoogwaardig TFT-kleurendisplay, volledige Ledverlichting en Traction Control systeem. Dit systeem ondersteunt een sportieve rijstijl (mode 1) of zorgt voor optimale tractie onder alle omstandigheden (mode 2). Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het systeem volledig uit te schakelen. Dit alles is omhult door een prachtige Sugomi Design.

Voor 2024 zijn de volgende kleurstellingen beschikbaar:
  • Candy Persimmon Red met rood frame (Nieuw)
  • Pearl Storm Gray met zwart frame (Nieuw)
  • Metallic Matte Graphenesteel Grey met groen frame
Vanaf oktober is het 2024 model al beschikbaar bij de Kawasaki dealers. Prijzen worden later bekend gemaakt.Voor rijders met een A2 -rijbewijs is er een 35kW versie beschikbaar.

Nieuwe Performance Edition kit
Om de Z650 helemaal af te maken is er de Performance Edition kit. Voor 2024 is de kit uitgerust met een nieuw Arrow uitlaatsysteem. Verder maken een buddyseat cover in kleur, smoke windscherm, tankpad en TFT-displaybeschermer de kit compleet.

Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op https://www.motoroccasion.nl/adressen/merken-dealers

Je droom Z650 nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

#Z650 #Kawasaki #Motoroccasion #nieuwengebruikt #motoren

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: INDIAN MOTORCYCLE in 1927 - De viercilinder Indian Ace wordt uitgebracht. De 101 cc Scout wordt de keuzemachine van -wall of death- stunt rijders. Door het Art Deco tijdperk raakt de Indian Motorcycle versierd met een volledig gamma van Duco kleuren, two-tone design, pinstriping, en stickers. Twee nieuwe lichtgewicht modellen vinden hun debuut, de Motoplane en de Pony Scout.
© 2000 - 2024 Motoroccasion