Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
04-02-2022
MotorSnelWeg: je motor snel en betrouwbaar verkopen voor de beste prijs.Stel, je hebt besloten je motor te verkopen. Dan wil je graag een goede prijs, maar eigenlijk ook geen gedoe met vreemde mensen aan de deur of stad en land af te reizen om een biedingen met elkaar te kunnen vergelijken.

MotorSnelWeg, een dienst van Motoroccasion B.V., garandeert een snelle, betrouwbare verkoop zonder addertjes onder het gras en zonder gedoe. MotorSnelWeg werkt samen met een ruime selectie gerenommeerde motorbedrijven die een bod kunnen doen op de aangeboden motor.
Op deze manier bereik je als verkoper veel serieus geïnteresseerde partijen, zonder dat je daar kosten voor hoeft te maken of op pad hoeft.

Je motor aanbieden gaat heel eenvoudig: je vult je kenteken (of merk en type) in, beantwoord wat vragen, voegt vanaf telefoon of pc eenvoudig enkele foto’s toe en deelt je motor met één druk op de knop, via MotorSnelWeg, met een groot aantal dealers.   

Wil je je motor verkopen met zo min mogelijk gedoe? Biedt hem dan, gemakkelijk vanuit je luie stoel,  meteen aan op www.motorsnelweg.nl
 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Plunjervering" betekent: Een plunjer is de zuiger in een perspomp. In de jaren veertig was de plunjervering de voorloper van de scharnierende achterbrug. In de stijve achterkant van het frame werd een unit van twee op elkaar staande cilinders gemonteerd met in het midden de achteras. Het achterwiel kon zowel opwaarts als neerwaarts inveren. De demping werd geregeld door concentrische veren en twee zuigers (plunjers) die in de cilinder op en neer gingen en bij in- en uitveren een mengsel van olie en lucht samenpersten.
© 2000 - 2022 Motoroccasion