Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
04-02-2022
MotorSnelWeg: je motor snel en betrouwbaar verkopen voor de beste prijs.Stel, je hebt besloten je motor te verkopen. Dan wil je graag een goede prijs, maar eigenlijk ook geen gedoe met vreemde mensen aan de deur of stad en land af te reizen om een biedingen met elkaar te kunnen vergelijken.

MotorSnelWeg, een dienst van Motoroccasion B.V., garandeert een snelle, betrouwbare verkoop zonder addertjes onder het gras en zonder gedoe. MotorSnelWeg werkt samen met een ruime selectie gerenommeerde motorbedrijven die een bod kunnen doen op de aangeboden motor.
Op deze manier bereik je als verkoper veel serieus geïnteresseerde partijen, zonder dat je daar kosten voor hoeft te maken of op pad hoeft.

Je motor aanbieden gaat heel eenvoudig: je vult je kenteken (of merk en type) in, beantwoord wat vragen, voegt vanaf telefoon of pc eenvoudig enkele foto’s toe en deelt je motor met één druk op de knop, via MotorSnelWeg, met een groot aantal dealers.   

Wil je je motor verkopen met zo min mogelijk gedoe? Biedt hem dan, gemakkelijk vanuit je luie stoel,  meteen aan op www.motorsnelweg.nl
 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Hog heaven" betekent: Het heilige der heilige staat voor de bezitters van een Harley-Davidson in de stad Milwaukee in de staat Wisconsin in de Verenigde Staten. Hier is sinds 1903 de fabriek van dit Amerikaanse motormerk gevestigd. Naast het hoofdkwartier in Milwaukee werd de fabriek jaren geleden uitgebreid met een filiaal in York, Pennsylvania.
© 2000 - 2023 Motoroccasion