Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
01-07-2020
MotorVacature: verkoopadviseur motorfietsen



Ben jij de verkoper waar de klant vertrouwen in heeft en heb jij het juiste commerciële inzicht? Heb jij daarnaast affiniteit met online marketing? Lees dan snel verder. 

Beschrijving van je werkzaamheden 
Je adviseert onze klanten op een klantgerichte wijze, waarbij het goed op de motor zetten van een klant erg belangrijk is. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de online content en marketing. Een leuke uitdaging, aangezien de online marketing nog in ontwikkeling is bij Motorhuis Zwolle.

De werkdag zal vaak beginnen met het beantwoorden van mails en berichten die binnenkomen via de website, motoroccasion en marktplaats. Ondertussen handel je telefoontjes af en ontvang je klanten in de showroom. Je doet inruilvoorstellen, je maakt verkoopdeals en je zorgt ervoor dat er contracten worden opgesteld en facturen worden gemaakt. Met de werkplaats stem je de afleveringen af. Bij aflevering van de nieuwe motor handel je voor de klant het hele administratieve traject af en beantwoord je resterende vragen. Ook neem je de aftersales contacten voor je rekening. Voor alle nieuw binnen gekomen motoren zorg je ervoor dat ze snel worden geadverteerd.

Kortom, een zeer dynamische werkomgeving waarin je alle verkoop gerelateerde werkzaamheden voor Motorhuis Zwolle van A tot Z regelt en er een uitdaging ligt op het gebied van online content en marketing.

Wat wij vragen
• Ervaring in het verkoop vak;
• Affiniteit met motoren;
• Affiniteit met online marketing;
• Een klantvriendelijk en klantgerichte instelling;
• Een commerciële en resultaatgerichte instelling;
• Een gedisciplineerde werkhouding;
• Goed kunnen samenwerken in een team.

Over Motorhuis Zwolle
Motorhuis Zwolle is de Ducati en BMW specialist in Zwolle en omstreken. Het bedrijf is de afgelopen tijd flink gegroeid, waardoor het team zich steeds verder uitbreidt, en wij nu onze eerste verkoopadviseur zoeken.

Bij Motorhuis Zwolle is het onze missie om iedere klant goed op de motor te zetten. Waarbij waarden als klantgerichtheid, betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staan. Dit wordt gerealiseerd in een klein en gezellig team. Het team bestaat uit twee eigenaren, één is verantwoordelijk voor in- en verkoop en de ander is verantwoordelijk voor de werkplaats. Daarnaast zijn er twee monteurs in dienst. Binnen het team is vooral aanpakken en vlotte communicatie belangrijk.

Dit bieden wij jou
- Een fulltime dienstverband
- Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao
- Veel vrijheid en diversiteit in de werkzaamheden
- Ontwikkelingsmogelijkheden
- Werken in een klein en hecht team

Heb je interesse? Solliciteer dan nu door je cv en motivatiebrief te mailen naar verkoop@motorhuiszwolle.nl. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Herman Sietsma op 038-4608792 of 06-12369469

Bron: Motorhuis Zwolle

Wist u dat: In de motortaal "Cilinderwerpen" betekent: Motorrijdersspelletje dat op treffens wordt gespeeld. Variant op kogelstoten. Een zware afgedankte motorcilinder moet over een zo groot mogelijke afstand worden weggeworpen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion