Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
01-09-2023
Nieuwe KTM dealer: OVAA MOTORS

KTM Benelux kondigt met trots de nieuwste toevoeging aan hun groeiende netwerk van dealers aan: Ovaa Motors in Vlissingen. Vanaf januari 2024 zal Ovaa Motors naast de bestaande merken Husqvarna en GASGAS ook het opwindende KTM-merk gaan vertegenwoordigen.

Deze stap versterkt de positie van Ovaa Motors als een veelzijdige en toonaangevende motordealer in de regio.
De drijvende krachten achter Ovaa Motors zijn Steven Ovaa en Casper Ovaa, die met enthousiasme en vastberadenheid deze nieuwe uitdaging aangaan. "Wij zijn enthousiast en gaan alles geven om dit toonaangevende merk te verkopen, in onze winkel," delen ze opgewekt. Deze positieve energie weerspiegelt de passie en toewijding van Ovaa Motors om hun klanten een uitstekende ervaring te bieden met de hoogwaardige motorfietsen van KTM.

Hoewel Ovaa Motors pas vanaf januari 2024 officieel KTM-motoren zal aanbieden, kijken Steven en Casper Ovaa er nu al naar uit om hun klanten kennis te laten maken met het veelgeprezen KTM-assortiment. Ze zijn ervan overtuigd dat de toevoeging van KTM-motoren een nieuwe dimensie zal toevoegen aan de motorbeleving in de regio.
 23 september KTM ROADSHOW bij OVAA MOTORS
Om dit opwindende partnerschap en de toekomstige samenwerking te vieren, nodigt Ovaa Motors iedereen uit voor een speciale gelegenheid. Op 23 september organiseren ze een exclusieve ROADSHOW waarbij motorliefhebbers de kans krijgen om de veelgeprezen DUKE range van KTM te ervaren. Of je nu een doorgewinterde rijder bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van KTM, deze testdag biedt een unieke kans om persoonlijk kennis te maken met de opwindende rijkwaliteiten van de DUKE-motoren.

De ROADSHOW op 23 september is niet alleen een kans om de machines te bewonderen, maar ook om ze te berijden op het open wegdek. Het evenement belooft een dag vol adrenaline, gemeenschap en het delen van een gedeelde passie voor motorrijden.

website

motoren

 

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: MOTO GUZZI in 1940 - In de jaren 30 werden twee nieuwe modellen voorgesteld aan het publiek namelijk de P 175 en P 250 met zijn afkortingen P.E., P.L., Egretta, Ardetta, en in 1939 de beroemde Airone 250, bijna 15 jaar de populairste motorfiets in de middenklasse in ItaliŽ. Voor privťrijders werden de modellen zoals Dondolino, Gambalunga en Condor ontwikkeld. Na de oorlog radicaal veranderde de motorfietsmarkt radicaal. De oorlog liet in ItaliŽ diepe sporen na met bijna alle wegen beschadigd en de gemotoriseerde automobiliteit slechts toegankelijk voor weinigen. De motorfiets werd zo een zeer belangrijke factor in de mobiliteit van de Italianen. Dit deels dankzij de technologische vooruitgang die toeliet dat de hoogst efficiŽnte motorfietsen werden ontwikkeld. Na de Tweede Wereldoorlog waren Italianen aangewezen op goedkope vormen van vervoer als scooters en de zogenaamde lichtgewichtmotorfietsen die een veel groter publiek bedienden dan de zwaardere modellen. De kenmerken die toen van belang waren voor een succesvolle verkoop bestonden uit het kunnen rijden van een aanvaardbare snelheid terwijl het vervoermiddel sterk, schoon en gemakkelijk te berijden en te besturen moest zijn.
© 2000 - 2024 Motoroccasion