Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
17-11-2018
Nieuwe Reco Motorservice website en nieuwe webshop!!FEEST!!! Nieuwe Website en Webshop lancering!

Met gepaste trots willen wij u melden dat vanaf vandaag de nieuwe Reco Motorservice Website en Webshop online zijn. Dit willen wij graag samen met u vieren met mooie opening aanbiedingen.
De Webshop heeft een geheel nieuwe en frisse uitstraling gekregen. Hierdoor is hij ook overzichtelijker geworden, zeer gebruiksvriendelijk en worden bestellingen boven de €100,= gratis verzonden. Tevens zullen wij elke maand 3 speciale Reco Webshop Deals plaatsen voor u die u (alleen) via onze webshop kunt bestellen.

De Website heeft ook een geheel nieuw en fris uiterlijk gekregen. Hierdoor is heeft u een beter overzicht van onze werkzaamheden en speciale aanbiedingen. Ook introduceren wij de “occasion van de week”. Dit is een BMW Occasion die wij speciaal die week extra scherp prijzen voor u.

Wees welkom om onze nieuwe Webshop en Website komen bekijken.

WWW.RECOMOTORSERVICE.NL
WWW.SHOP.RECOMOTORSERVICE.NL (Staat ook een directe “link” op de website).

 

Bron: Reco Motorservice

Een stukje historie: DUCATI in 1978 - In 1978 werd Mike Hailwood, die was opgegroeid met Ducati ééncilinders, eerste op de prestigieuze Isle of Man Tourist Trophy waarbij hij vriend en vijand verraste met deze Formula 1 TT overwinning. De motorfiets was een opgetopte Supersport met een inhoud van 900 cc. Als beloning voor Mike's uitzonderlijke inzet gedurende de jaren bracht men een prachtige limited edition 900 SS Mike Hailwood Replica uit.
© 2000 - 2019 Motoroccasion