Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
07-04-2020
Premier Devil helm met E.R.S.

Nieuw in de 2020 collectie van Premier is de Devil helm.  Met deze Devil helm is de R&D afdeling van Premier er in geslaagd om aerodynamisch design en comfort te combineren.De helm heeft een geoptimaliseerd ventilatie systeem en is voorzien van  E.R.S oftewel emergency release system.

Kortom een geweldige full face helm met een multi composiet Carbon-Dyneema aramide fiber buitenschaal van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs voor een ieder die graag lange afstanden rijdt maar ook een race geest heeft.

+ Verkrijgbaar in 13 verschillende kleurstellingen
+ Extra donker vizier en Pinlock meegeleverd
+ Zonnevizier
+ Ademende voering
+ Lichtgewicht +/- 1380 gram
+ Helm schaal in twee maten
+ DCA Dyneema Carbon Aramide fiber
+ Gekeurd volgens de norm ECE 22.05
+ 5 jaar garantie
+ Maten: S, M, M+, L, XL en XXL
Prijzen: €299,- (U8), €329,- (U9BM), €459,- (full carbon) en € 349,- (overige modellen)

Meer informatie is te vinden op https://www.grandcanyonbike.eu/nl/premier-helmen

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Aftermarket" betekent: Met dit van oorsprong Amerikaanse begrip wordt ‘de toelevering van accessoires en vervangonderdelen voor motorfietsen en auto’s door anderen dan de oorspronkelijke motorfietsfabrikant aangeduid. In de regel voorzien motorfietsfabrikanten hun klanten niet uitgebreid van opvoersets en accessoires. Ondernemers die op deze vraag inspringen vormen de aftermarket. Vooral bij het customizen, het naar eigen smaak veranderen van de fabrieksuitvoering van een motorfiets, zijn vele trends en stijlen ontstaan, die een assortiment speciale componenten vereisen, zoals sturen, uitlaten en zadels.
© 2000 - 2024 Motoroccasion