Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
28-07-2023
Speciale edities 2024 X-ADV; nieuwe kleuren Forza 750 en X-ADVTwee van Honda's meest populaire Europese modellen, de X-ADV en Forza 750, krijgen spannende nieuwe kleurupdates voor 24YM. De X-ADV-line-up voor 24YM krijgt twee nieuwe Special Editions. Deze specials worden uitgevoerd in zowel Iridium Grey Metallic als Grand Prix Red met 'big logo' graphics.

Vorig jaar was de X-ADV Honda's derde best verkochte motorfiets van meer dan 350 cc die alleen werd overtroffen door de Neo Sports Café middengewicht CB650R en de atletische CRF1100L Africa Twin. Sinds de introductie in 2016 als baanbrekende nieuwe 'tweewielige SUV' heeft Honda bijna 60.000 X-ADV's verkocht in heel Europa.

De X-ADV blijft beschikbaar in Matt Ballistic Black Metallic, dat ook zal worden vergezeld door een geheel nieuw Puco Blue-kleurenschema, met beide schema's met Black Graphite-afwerking.

 

De Forza 750, een voormalig winnaar van de prestigieuze Red Dot Award, zal voor 2024 in een nieuwe speciale Matt Ballistic Black Metallic-versie leverbaar zijn. Deze versie is herkenbaar aan de stijlvolle gouden wielen en gouden Forza-logo's en de donkere afwerking van verschillende componenten.
De Forza 750 zal ook verkrijgbaar zijn in een gloednieuw Candy Chromosphere Red. Deze nieuwe kleurstelling, samen met de huidige uitvoering in Iridium Grey Metallic, zal zijn voorzien van een fraaie Graphite Black-afwerking. Ook het tijdloze Mat Jeansblauw Metallic blijft beschikbaar.

De nieuwe 24YM Forza 750 en X-ADV zullen vanaf september bij dealers in geheel Europa in de showroom staan.

Je droom motorscooter nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

#Honda #motorscooter #XADV #FORZA #Motoroccasion #bestekoop

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: SUZUKI in 2013 - In het begin van dit jaar introduceerde Suzuki, op de Motorbeurs in Utrecht, het langverwachte V-Strom 1000 Concept. Deze ultieme Adventure Sports vindt zijn oorsprong in Suzukiís eerste grote off-road motorfiets: de unieke DR750/800S uit 1988. Suzuki introduceert ook de GSR750A in een exclusieve matzwarte kleurstelling. De populaire GSR750 combineert een krachtig 106 pk motorblok met een perfecte handling en een spectaculair uiterlijk. De nieuwe matzwarte kleur maakt de GSR nog imponerender en complementeert het oogverblindende design.
© 2000 - 2024 Motoroccasion