Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
24-06-2019
The Next Horizon is yours tijdens de Yamaha Ténéré Tour

De Yamaha Ténéré Tour komt op 20 en 21 juli 2019 naar Nederland. Ontdek de mogelijkheden van eindeloos reizen en beleef het gevoel van totale vrijheid met de nieuwe Yamaha Ténéré 700. Ervaar de wereld van de Ténéré en maak een reis naar The Next Horizon!

De Yamaha Ténéré Tour is de eerste mogelijkheid in Nederland om proef te rijden met de nieuwe Ténéré 700 op zowel verhard als onverhard wegdek. De Nederlandse media is al heel erg enthousiast over de Ténéré 700 en nu zijn wij benieuwd naar uw ervaring! Meld u snel aan want vol = vol.

#Yamaha #Tenere700 #TheNextHorizonIsYours #Motoroccasion
 

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: YAMAHA in 2013 - Yamaha Motor Nederland heeft voor bezitters van een Yamaha-motorfiets de Build Your Own competitie opgezet om zo andere motorrijders te laten zien wat hun interpretatie van het nieuwe Sport Heritage segment is. Yamaha laat de schitterende XV 950 aan de fantasie van de koper over en leent zich uitstekend voor aanpassing naar persoonlijke smaak. Niet alleen de nieuwe XV950 serie, maar ook de andere modellen uit het Sport Heritage segment kunnen volledig naar eigen smaak “aangekleed” worden. Denk hierbij aan de VMAX, de XJR1300 en terug van weggeweest, de Yamaha SR 400. Hiervoor heeft Yamaha een compleet assortiment aan originele accessoires ontwikkeld, waarmee deze en meerdere Yamaha-modellen naar eigen inzicht zijn te personalizeren.
© 2000 - 2020 Motoroccasion