Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
24-06-2019
The Next Horizon is yours tijdens de Yamaha Ténéré Tour

De Yamaha Ténéré Tour komt op 20 en 21 juli 2019 naar Nederland. Ontdek de mogelijkheden van eindeloos reizen en beleef het gevoel van totale vrijheid met de nieuwe Yamaha Ténéré 700. Ervaar de wereld van de Ténéré en maak een reis naar The Next Horizon!

De Yamaha Ténéré Tour is de eerste mogelijkheid in Nederland om proef te rijden met de nieuwe Ténéré 700 op zowel verhard als onverhard wegdek. De Nederlandse media is al heel erg enthousiast over de Ténéré 700 en nu zijn wij benieuwd naar uw ervaring! Meld u snel aan want vol = vol.

#Yamaha #Tenere700 #TheNextHorizonIsYours #Motoroccasion
 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Panzadel" betekent: Dit zadel is treffend vergeleken met ‘Een schelpvor­mige metalen zit die op landbouwmachines is gemonteerd ten behoeve van het achterwerk van een Vlaamse Boer’ (P. Snoek, Bultaco 250CC,Brussel 1971, pag. 207). Het panzadel is een com­fortabel eenpersoonszadel, veelal met leer bekleed, dat is gemo­delleerd naar de vorm van het menselijk achterwerk of zo men wil duinpan. Op moderne motorfietsen wordt het panzadel niet meer toegepast.
© 2000 - 2020 Motoroccasion