Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
20-01-2020
Verkooprecord én Good Design Award voor DucatiDucati heeft haar verkooprecord van 2018 verbroken. In 2019 verkochten zij wereldwijd 53.183 motoren. De Ducati Panigale nam een behoorlijk deel voor rekening van de cijfers als de best verkochte superbike ter wereld, met maar liefst 25 procent marktaandeel.

De Hypermotard 950 verdubbelde in verkoopvolume. Zo ook de Diavel 1260, die ook nog eens de Good Design Award in de wacht wist te slepen. Nadat men eerder al de Red Dot Award wist binnen te halen wordt het andermaal bevestigd dat het hier gaat om een fantastisch mooie motorfiets.

Je droomDUCATI nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Inrijden" betekent: Een gereviseerde motorfiets moet worden ingereden. Cilinder en zuiger worden bij dat proces geleidelijk op elkaar ingesleten. De eerste paar honderd kilometer mag niet op topsnelheid worden gereden of te lang worden doorgetrokken in de versnellingen om extreme hittevorming te voorkomen. Hier door kunnen de loopvlakken van de zuigers invreten en is de motor inwendig beschadigd. Vroeger moesten nieuwe motor fietsen 1500-2000 kilometer worden ingereden. De kunst van het inrijden bestaat uit het met wisselende belasting rijden met een motorfiets, zodat het motorblok loskomt zonder beschadiging te hebben opgelopen. Hierdoor wordt voorkomen dat een motor rauw gaat lopen, olie gaat verbruiken en de levensduur van het blok wordt bekort.
© 2000 - 2021 Motoroccasion