Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
10-01-2020
Winactie: Win geld terug bij de aanschaf van een motor op Motorbeurs Utrecht 2020

Het grootste motorevent van Nederland, Motorbeurs Utrecht, verloot onder bezoekers die op het event een gebruikte motorfiets aanschaffen meerdere prijzen. De hoofdprijs: het aankoopbedrag terugwinnen tot een maximaal bedrag van 10.000 euro inclusief BTW en belastingvrij. De winactie wordt mede mogelijk gemaakt door NUMotorrijden.nl, TomTom en Combi Motors Verzekeringen. Motorbeurs Utrecht vindt plaats van 20 t/m 23 februari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Winactie
De organisatie heeft deze unieke winactie opgezet om de verkoop van occasions te stimuleren en zoveel mogelijk motoren op het event tentoon te stellen. In totaal worden er negen motorfanaten verrast met prijzen. Motorbeurs Utrecht verloot onder alle gekochte motoren drie keer een TomTom-navigatiesysteem t.w.v. 399,95 euro en vijf keer één jaar all-risk verzekering van Combi Motors Verzekeringen t.w.v. maximaal 1.000 euro. Eén gelukkige koper wint het aankoopbedrag terug van de gekochte occasion tot een maximumbedrag van 10.000 euro.

Deze hoofdprijs wordt mede mogelijk gemaakt door NUMotorrijden, www.NUMotorrijden.nl.

Kopers maken kans op deze prijzen door een kopie van het koopcontract samen met een foto van de gekochte motorfiets op Motorbeurs Utrecht 2020 vóór woensdag 26 februari 2020 00:00 uur in te sturen via de website van de organisatie. De volledige actievoorwaarden zijn te vinden via www.motorbeursutrecht.nl/winactie

Martine Sterk, brandmanager Motorbeurs Utrecht, over de winactie: “Om de verkoop van occasions op Motorbeurs Utrecht te stimuleren hebben we deze unieke winactie bedacht. De dealers zijn enthousiast en vullen gezamenlijk meer dan 2.000 m2 met gebruikte motorfietsen. Er is dus ruime keuze en er zijn mooie prijzen te winnen. Motorbeurs Utrecht is dé plaats om in 2020 een tweedehands motorfiets aan te schaffen”.

Motorbeurs Utrecht
In de grootste showroom van Nederland kijken jaarlijks ruim 80.000 bezoekers hun ogen uit. Van de nieuwste modellen tot rijenvol occasions, motorkleding en accessoires; het is er allemaal. Met een uniek aanbod is MOTORbeurs Utrecht de ideale plek om te oriënteren op, of het aanschaffen van, een nieuwe of gebruikte motor. Voor motorliefhebbers blijft een motor kopen speciaal en door deze winactie is Motorbeurs Utrecht de perfecte plaats hiervoor.

Facts
Wat: Motorbeurs Utrecht
Wanneer: donderdag 20 februari t/m zondag 23 februari 2020
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Meer informatie: www.motorbeursutrecht.nl

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: HONDA in 1984 - Honda Research of America werd gevestigd in september 1984. Deze denktank werd gecreëerd in Amerika om het Amerikaanse gedachtengoed om te zetten in Japanse daden en dus er scherp bovenop te zitten.
© 2000 - 2024 Motoroccasion