Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
01-11-2020
Winterdeal! Gratis halen en brengen door heel Nederland.Winterdeal met haal en breng service!

In de winter worden er door de meeste motorrijders weinig kilometers afgelegd. Dit kan dus het uitgelezen moment zijn om de motorfiets door ons op te laten halen voor het nodige onderhoud. Dit is van belang voor de levensduur van de motor.

Tot 1 maart kunt u profiteren van de winterdeal bij Hofland Motoren die uw motor rij en stalling klaar maakt.

De deal kent de bekende winterbeurt met een veiligheidscheck, was en poets service en haal en breng service door het hele land.

Voor de doorrijders kan de motorfiets deze winter voorbereid en veilig de weg op, naast de beurt zullen wij uw motor op verschillende punten controleren. Eventuele mankementen zullen wij duidelijk en transparant naar u communiceren. Hiernaast zal uw motor uitgebreid gewassen en gepoetst worden ter waarde van € 79,95 voordat wij deze bij u terug komen brengen.

Dankzij onze gratis haal en breng service zal uw motor binnen de afgesproken data weer terug zijn. Met deze voorbereiding kunt u in het voorjaar direct en veilig op weg!


Winterbeurt € 149,95
- Nieuwe olie 
- Brandstof additief toevoegen (E10/E5 stabilisator en reiniger) 
- Controle verlichting 
- Controle slijtage delen 
- Controle accu en laadsysteem 
- Uitgebreid wassen en poetsen 
- Gratis halen en brengen door heel Nederland*

*Gratis halen en brengen uitsluitend mogelijk tussen 1 november en 1 maart. Binnen Nederland mits bereikbaar zonder veerpond/tolwegen (meerprijs mogelijk). Halen en brengen gebeurt altijd tussen 09:00 en 18:00 en op routeplanning in overleg met de chauffeur.

Winterstalling

Wanneer u niet in de winter rijdt en geen ruimte heeft om uw motor warm en droog onder te brengen, kunt u ook bij ons terecht. Wij bieden u een veilig, warm en droog onderkomen voor uw motorfiets.

Per week € 10,00 in combinatie met onderhoud € 8,50 
- Incl. technische controle van motorfiets 
- Mogelijkheid voor eigen druppellader 
- E10/E5 stabilisator € 7,95 
- Halen en brengen i.c.m. met onderhoud kosteloos door heel Nederland**

*Gratis halen en brengen uitsluitend mogelijk tussen 1 november en 1 maart. Binnen Nederland mits bereikbaar zonder veerpond/tolwegen (meerprijs mogelijk). Halen en brengen gebeurt altijd tussen 09:00 en 18:00 en op routeplanning in overleg met de chauffeur. ** stalling minimaal voor 2 maanden

Showroomstaat wassen en poetsen

- Bijbetaling in winterbeurt € 72,50
- Exclusief winterbeurt voor € 129,95


Pekel bescherming

Een tectyl behandeling zal uw motorfiets beschermen tegen alle nare invloeden van de winter. De basisbehandeling is het volledig inspuiten van alle ''kwetsbare delen'' met een speciale beschermspray op basis van tectyl. Ook worden de lakdelen en kunststof delen voorzien van een beschermende laag. Alle overtollige wax en siliconen worden met een speciale microvezeldoek verwijderd om krassen te voorkomen.

Bij onze uitgebreide tectyl behandeling zal de motor allereerst vakkundig worden gereinigd d.m.v. hoge druk en een scala aan speciale zepen en borstels. Aansluitend volgt de volledige basis tectyl behandeling. Aan het einde van de winter kunt u een afspraak maken voor het verwijderen van de beschermende laag. De motorfiets wordt dan wederom vakkundig gereinigd.

- Tectyl behandeling basis €49,95
- Tectyl behandeling uitgebreid €169,95

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun u contact met ons opnemen.

Bron: Hofland Motoren

Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1926 - Er worden nu ook teardrop-vormige benzinetanks op alle modellen gemonteerd. Sinds 1918 worden er weer 1-cilinders gemaakt (tot 1935), de Flathead 21 (21 cubic inches inhoud). Het Model W is nooit goed in de Verenigde Staten verkocht en de verwachte toename in motortrijders die zouden gaan rijden op Sport Twins bleek niet uit te komen. In 1920, een jaar na de introductie van de model W, begon Indian met het aanbieden van hun Scout, die vergelijkbaar in grootte was, maar sneller en veel populairder. Het model W zou meer kosten dan een tweedehands Ford T model en ongeveer negen tiende van de kosten van de Harley-Davidson een liter V-Twin motor, waardoor het aantrekkelijk noch als basis het vervoer, noch als een sportieve auto. Hoewel het model W goed verkocht in Europa beŽindigde Harley-Davidson in 1923 de productie om zich meer te richten op hun eencilinder modellen.
© 2000 - 2022 Motoroccasion