Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
04-03-2019
Yamaha Motor continueert haar wegrace aanbieding

Top coureurs als Valentino Rossi, Maverick Viñales, Michael van der Mark, Alex Lowes, Lucas Mahias, Federico Caricasulo en Sandro Cortese hebben met Yamaha grote successen behaald. Ook het komende seizoen zullen veel van deze coureurs samen met Yamaha weer gaan voor de winst, geholpen door Yamaha-talenten als Franco Morbidelli en Fabio Quartararo (Petronas Yamaha Sepang Racing Team) en de zes World Supersport 300 coureurs van het Yamaha Racing bLU cRU programma: Galang Hendra Pratama (19), Kevin Sabatucci (19), Jacopo Facco (18), Andy Verdoia (16), Beatriz Neila (16) en de Nederlander Finn de Bruin (18).

Met het continueren van de wegrace aanbieding van 2018 geeft Yamaha Motor Europe, branche Nederland circuitrijders en racers ook dit seizoen de gelegenheid om onder speciale condities een nieuwe YZF-R1 of een nieuwe YZF-R6 aan te schaffen. Hiermee wil Yamaha Motor Europe, branche Nederland iedere circuitrijder onder gelijke voorwaarden ondersteunen. Aardige bijkomstigheid is dat indien de motoren alleen voor circuitgebruik ingezet zullen worden, er geen kenteken bijgeleverd wordt en er dus ook geen BPM betaald hoeft te worden. Deze wegrace aanbieding geldt niet voor de Yamaha YZF-R1 modeljaar 2019 en de Yamaha YZF-R6 modeljaar 2019.
 Daarbij komt dat Yamaha Motor als enige motormerk een complete collectie raceonderdelen beschikbaar heeft voor iedereen die met zijn of haar Yamaha op het circuit gaat rijden. De officiële GYTR parts (nieuwe benaming voor YEC Racing parts) zijn via elke Yamaha-motordealer te bestellen. Deze unieke raceonderdelen variëren van hightech motoronderdelen, zoals speciale race-nokkenassen tot chassis protectorsets en alle andere zaken die uw - voor de straat gehomologeerde - Yamaha transformeren tot een complete racemotor. Voor meer informatie over de GYTR parts kunt u terecht bij uw Yamaha-motorfietsdealer.
              
Met de Yamaha Motor wegrace aanbieding bieden we Nederlandse racers een kans hogerop te komen, door op een financieel aantrekkelijke manier het beste materiaal beschikbaar te stellen. Maar ook voor rijders die regelmatig een circuit bezoeken is het nu aantrekkelijker dan ooit om een Yamaha circuitmotor aan te schaffen. Een jaar lang circuit rijden wordt zo wel heel erg aantrekkelijk, en eventueel kan de motor daarna alsnog op kenteken gezet worden om de weg op te gaan. Uw Yamaha-motorfietsdealer kan u hier meer over vertellen.De Yamaha Motor wegrace aanbieding voor de YZF-R1 en de YZF-R6 is als volgt:
 • YZF-R1 – viervoudig winnaar Suzuka 8 Hours: € 17.148,76 (prijs excl. BTW, excl. BPM). 
  Het YZF-R1 Superbike wegrace pakket bestaat uit: Akrapovi─Ź Racing uitlaatsysteem met titanium einddemper en RVS uitlaatbochten, ongespoten polyester kuipdelen (kuipwerk plus zitje incl. foam), GYTR ECU set, GYTR kabelboom, GYTR interface kabel (diagnose) en een extra set wielen compleet met remschijven (vóór).
   
 • YZF-R6 – dé 2018 wereldkampioen Supersport 600: € 12.396,70 (prijs excl. BTW, excl. BPM).
  Het YZF-R6 Supersport wegrace pakket bestaat uit: Akrapovi─Ź Racing uitlaatsysteem met titanium einddemper en RVS uitlaatbochten, ongespoten polyester kuipdelen (kuipwerk plus zitje incl. foam) en een extra set wielen compleet met remschijven (vóór).

Voor eenieder die gebruik maakt van deze Yamaha Motor wegrace aanbieding van Yamaha Motor Europe, branche Nederland is het belangrijk te weten dat:
 • Deze wegrace aanbieding geldt niet voor de Yamaha YZF-R1 modeljaar 2019 en de Yamaha YZF-R6 modeljaar 2019.
 • Na aankoop het één jaar lang niet is toegestaan om voor de circuitmotor een kenteken aan te vragen;
 • Na aankoop het één jaar lang niet is toegestaan om de circuitmotor te exporteren;
 • Men geen recht heeft op de officiële fabrieksgarantie;
 • Men bij grote belangstelling rekening dient te houden met een mogelijke levertijd;
 • De actie geldt zolang de voorraad strekt.

Alle informatie over de Yamaha Motor wegrace aanbieding van Yamaha Motor Europe, branche Nederland vindt men tevens op http://bit.ly/wegraceaanbieding.

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: KAWASAKI in 2001 - De ZRX 1200 is de opvolger van de succesvolle ZRX 1100 en komt uit in drie stijlen; De halfkuip ZRX 1200 S, de ZRX 1200 R en de naked uitvoering ZRX 1200. Als navolger van de prachtige VN 1500 Vulcan brengt Kawasaki ons de VN 1500 Mean Streak. Een prachtige motor waarvan de cruiser aangeraakt schijnt te zijn door een sportvinger wat een prachtig resultaat laat boeken
© 2000 - 2020 Motoroccasion