Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
21-05-2024
Z650RS tijdelijk in prijs verlaagd naar € 8.449,-

Op dit moment is Kawasaki marktleider motorfietsen in Nederland. Dit succes is mede behaald door de enorm populaire 650 modellen waaronder de Z650, Ninja 650, Versys 650, Vulcan S en de Z650RS. Om dit succes voort te zetten heeft Kawasaki besloten de prijs van de Z650RS te verlagen met € 700,- en dit model nóg aantrekkelijker te maken. De directe beschikbaarheid van deze toegankelijke modern classic is perfect getimed nu dat het mooie weer zijn intrede heeft gedaan.

Al sinds zijn introductie gooit de Z650RS hoge ogen met zijn prachtige retro design en volwassen rijeigenschappen. De koppelrijke paralleltwin past perfect bij het karakter van deze RS en is ook nog eens uitzonderlijk zuinig. Vanuit het zadel is het optimaal genieten door een hoogwaardig zadel, ontspannen stuurhouding en het uitzicht op twee analoge tellers.

De nieuwe prijs van de Z650RS bedraagt vanaf nu €8.449,-. Een A2 geschikte versie is ook leverbaar. Elke nieuwe Kawasaki is standaard voorzien van vier jaar fabrieksgarantie én Kawasaki Road Assistance. Zo weet je zeker dat je de komende jaren echt optimaal kunt genieten.

Ga voor meer informatie of om een dealer bij u in de buurt te vinden naar www.kawasaki.nl.
Je droom Z650RS nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

Deze motor is in termijnen leverbaar vanaf €155,- per maand via Motorleasen.nl of NUMotorrijden.nlBron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: INDIAN MOTORCYCLE in 1918 - De Race-activiteiten worden opgeschort als het bedrijf in verband met de oorlog begint met het leveren van 41.000 machines. De 61-cubic inch Powerplus side-kleppen motor wordt ge´ntroduceerd.Een bovenliggende nokkenas, vier kleppen per cilinder in een Powerplus racemotor laat de motor pieken op 192 km/uur. Het is een decennium van groei voor de Indian modellijn, te beginnen met de revolutionaire 1920 Scout, gevolgd door de 95-mph Chief, de nog krachtiger Big Chief, de lichtgewicht Prins, en de geweldige 4-cilinder Four.
© 2000 - 2024 Motoroccasion