Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
24-07-2020
APRILIA introduceert  het APRILIA Racing Esports Team

De MotoGP-uitdaging die Aprilia aangaat wordt uitgebreid in de gamewereld met de introductie van het Aprilia Racing eSports-team. Dit team zal voor het eerst strijden in het MotoGP eSport-kampioenschap 2020.

Het Italiaanse merk is altijd gedreven om als eerste de eindstreep te halen en de prijzenkast bewijst deze prestatiedrang met 54 wereldtitels in de verschillende motorsportdisciplines: World Grand Prix Motorcycle Racing, Superbike, Offroad en Trial.

Aprilia slaat hiermee een brug naar jonge enthousiaste mensen die hetzelfde verlangen hebben in de online racerij. Een aanleiding is geweest dat de huidige MotoGP-kampioenen het tegen elkaar gingen opnemen in de virtuele Grand Prix-races die worden georganiseerd tijdens de lockdown-periode. Met deze inspiratie werden de controls gegeven aan professionele spelers die het tegen elkaar gaan opnemen in de MotoGP eSport Championship Global Series 2020. Op de startgrid van de zeer competitieve en opwindende laatste fase van het virtuele topkampioenschap voor motoren vind je ook de Aprilia RS-GP van het Aprilia Racing Team Gresini. Deze plek is toevertrouwd aan fabrieksrijder Francisco Santiago Marín.

De laatste fase van het MotoGP eSport-kampioenschap 2020 wordt gehouden in 4 ronden, voor een totaal van 8 races, op het officiële MotoGP-videogame MotoGP 20. Het rijdersveld wordt geselecteerd met een uitdagend online selectieproces waarna de beste 11 professionele spelers ter wereld op de startgrid staan. Deze strijders vertegenwoordigen elk een team dat daadwerkelijk is ingeschreven in het MotoGP Wereldkampioenschap. Het is een echt virtueel Wereldkampioenschap dat vorig jaar een daverend succes werd, en werd uitgezonden op 15 kanalen in 5 continenten. Men bereikte daarmee een ​​fanbase van niet minder dan 64 miljoen toeschouwers!

Massimo Rivola, CEO van Aprilia Racing, heeft er het volste vertrouwen in dat er goede resultaten worden behaald met het aantrekken van twee pro-spelers, EleGhosT555 en Joel_Clay, en ze te verwelkomen in de Aprilia Racing-familie. 

meer info: https://esport.motogp.com/

Je droomAPRILIA nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl

#esport #motogp #aprilia #motoroccasion #gamen


 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Crossbar" betekent: Horizontale verstevigingsbuis, zoals die bijvoorbeeld in het stuur van een crossmotorfiets o f een enduro-motorfiets wordt toegepast. Op toer- en custom-motorfietsen wordt een opschroefbare crossbar eerder gebruikt om accessoires, zoals lampen en meters, op te bevestigen.
© 2000 - 2023 Motoroccasion