Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
10-01-2019
BMW Motorrad pakt uit op MOTORbeurs Utrecht 2019 met uitdagende indoor ‘GS Adventure Arena’.

BMW Motorrad pakt groot uit op de MOTORbeurs Utrecht van 14 tot 17 februari 2019. Het populairste motormerk van Nederland – al negen jaar op rij – biedt allereerst een overzicht van bijna alle modellen die bezoekers tot in detail kunnen bewonderen. Daarnaast is er pal naast de stand van BMW Motorrad een indoor ‘GS Adventure Arena’ te vinden waar bezoekers van de beurs tijdens de ‘Mini GS Trophy’ én ‘Indoor GS DiscoveRide’ kunnen proeven van ‘The Spirit of GS’.

Mini GS Trophy
Tijdens de ‘Mini GS Trophy’ wordt het uiterste gevraagd van ervaren rijders. Ze moeten alle rijtechnieken uit de kast te halen om de nieuwe BMW R 1250 GS foutloos over een parcours te sturen. Geen eenvoudig parcours, maar een heuse arena met een oppervlakte van maar liefst 740 vierkante meter. De arena kent meerdere lussen met daarin verschillende toestellen waarbij goede balans, gas/koppeling-controle en kijktechniek het verschil gaan maken.

Elke beursdag strijden meerdere rijders in de ‘Mini GS Trophy’ op de door BMW Motorrad beschikbaar gestelde BMW R 1250 GS – voorzien van het nieuwe motorblok met ShiftCam technologie – om de eer en hele mooie prijzen. Geïnteresseerden dienen zich voor deelname aan de ‘Mini GS Trophy’ vooraf aan te melden via deze link.Indoor GS DiscoveRide
BMW Motorrad geeft liefhebbers tijdens de MOTORbeurs Utrecht daarnaast de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan de ‘Indoor GS DiscoveRide’. Deelnemers volgen onder professionele begeleiding een avontuurlijk parcours op de door BMW Motorrad beschikbaar gestelde BMW F 750 GS. Dit parcours is gedeeltelijk gelijk aan dat van de ‘Mini GS Trophy’. Ook voor de ‘Indoor GS DiscoveRide’ dienen geïnteresseerden zich vooraf aan te melden. Dat kan via deze link. Ook voor mensen die zich niet aanmelden is er volop spektakel, want de professionals van BERRT geven in de ‘GS Adventure Arena’ demonstraties.

De 35e editie van de MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van 14 tot en met 17 februari in de Jaarbeurs Utrecht. BMW Motorrad is te vinden op stand 7.B085.

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Grijze import" betekent: Door de enorme opleving van de belangstelling voor motorrijden aan het einde van de jaren tachtig, waren de motorfietsen lange tijd niet aan te slepen. Buiten de officile importkanalen om haalden talrijke motorzaken en individuen nieuwe en gebruikte motorfietsen uit de Verenigde Staten naar Europa. Deze import gaat buiten de officile (witte) kanalen om en daarom wordt gesproken van grijze import.
© 2000 - 2019 Motoroccasion