Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
02-12-2019
Ducati Riding Experience 2020 startDe 2020 trainingen voor de DRE Enduro, DRE Road en DRE Rookie zijn bekend. De agenda van de Racetrack Academy zal binnenkort beschikbaar zijn. De grootste vernieuwing is de toevoeging van de DRE Rookie, die rijders tussen de 18 en 24 jaar kunnen volgen.

Onder leiding van professionele instructeurs, onvergetelijke lokaties en de gelegenheid om je favotiete Ducati te rijden zijn ingrediënten die unieke en exclusieve ervaringen opleveren.

Als aanvulling op deze unieke en exclusieve trainingen concentreert Ducati zich ook op een verlengstuk van de Riding Academy: Dream Tour and Adventure Tour. Deze formats worden steeds internationaler zoals was te zien tijdens de Spiti Valley Dream Tour. Deze vond plaats in augustus en september in India, op een route waarbij de pieken van de Himalaya werden verkend.

Voor meer informatie kijk je op de website van de Ducati Riding Academy: http://dre.ducati.it/en/

#Ducati #DRE #Rookie #Tour #Enduro #Motoroccasion.nlBron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Schijf" betekent: Schijfrem. Motorrijders praten over schijven wanneer zij de schijfremmen bedoelen. ‘Dubbele schijven voor’ betekent dat de motorfiets over dubbele schijfremmen in het voorwiel beschikt. Schijfremmen werden op motorfietsen pas in de jaren zeventig op grote schaal toegepast. Deze noviteit werd in die tijd breed uitgemeten door de motorpers. Op het moment dat de schijfrem massaal zijn intrede deed in het voorwiel van de meeste sportieve motorfietsen, was de trommelrem uitontwikkeld tot een concept dat zich qua prestaties kon meten met de schijfrem. De hogere produktiekosten en de grotere afstellings- en onderhoudsgevoeligheid van de trommelrem werkten echter de algemene keuze voor de schijfrem in de hand. Op moderne motorfietsen komt de trommelrem nog maar weinig voor.
© 2000 - 2021 Motoroccasion