Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
02-12-2019
Ducati Riding Experience 2020 startDe 2020 trainingen voor de DRE Enduro, DRE Road en DRE Rookie zijn bekend. De agenda van de Racetrack Academy zal binnenkort beschikbaar zijn. De grootste vernieuwing is de toevoeging van de DRE Rookie, die rijders tussen de 18 en 24 jaar kunnen volgen.

Onder leiding van professionele instructeurs, onvergetelijke lokaties en de gelegenheid om je favotiete Ducati te rijden zijn ingrediënten die unieke en exclusieve ervaringen opleveren.

Als aanvulling op deze unieke en exclusieve trainingen concentreert Ducati zich ook op een verlengstuk van de Riding Academy: Dream Tour and Adventure Tour. Deze formats worden steeds internationaler zoals was te zien tijdens de Spiti Valley Dream Tour. Deze vond plaats in augustus en september in India, op een route waarbij de pieken van de Himalaya werden verkend.

Voor meer informatie kijk je op de website van de Ducati Riding Academy: http://dre.ducati.it/en/

#Ducati #DRE #Rookie #Tour #Enduro #Motoroccasion.nlBron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: KAWASAKI in 1980 - Het model met de naam Z 1000 GP is het eerste Kawasaki model dat wordt uitgerust met een brandstofinjectie systeem en een oliekoeler. Dit type wordt gebruikt in de Supersport GP. Kawasaki wint de fabriekstitel in de 250 cc FIM Wereldkampioenschappen voor de vierde keer op rij. De machine waar dit aan te danken is is de KR 250. De coureur A. Mang wint de titel in zowel de 250 cc als de 350 cc klasse.
© 2000 - 2020 Motoroccasion