Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
03-05-2019
Maatwerk voor Africa Twin rijders: RizomaToen Honda ruim dertig jaar geleden met de Transalp ‘s wereld eerste allroadmotor introduceerde konden slechts weinigen vermoeden hoe populair dit van de Dakar racers afgeleide motorconcept zou worden. De Transalp was een echte trendsetter, die in de Africa Twin een waardige en nog meer op het avontuurlijke werk afgestemde opvolger kreeg. Honda verwerkte al haar kennis en ervaring in de inmiddels tot 998 cc gegroeide twin, waarvan de laatste uitvoering wereldwijd zeer lovende kritieken kreeg.

Het is dan ook niet eenvoudig om zo’n goed en uitgerijpt concept nog verder te perfectioneren, maar Rizoma maakte haar reputatie waar en speelde het klaar. Het resultaat is een prachtig assortiment onderdelen en accessoires waarmee de Africa Twinrijder zijn machine nog beter kan afstemmen op de persoonlijke smaak en inzet.
 De Africa Twin is een machine die uitnodigt tot lange ritten, niet zelden over ongebaande paden. Een optimale zitpositie is dan van groot belang en Rizoma levert daarom diverse onderdelen waarmee elke rijder zich een perfecte zit kan aanmeten. Zoals risers waarmee het stuur hoger kan worden geplaatst en verstelbare rem- en koppelingshendels. De fraaie Rizoma handvatten bieden daarbij extra grip en comfort. Het Italiaanse merk levert ook meerdere modellen voetsteunen. Van grof geprofileerde exemplaren voor het meer op offroad afgestemde werk, tot vlakkere voetrusten voor de toerrijder, uitgevoerd in zowel metaal als rubber.

De fraaie koplampgrill beschermt de koplamp tegen opspattende objecten en voor het motorblok ontwikkelde Rizoma twee solide valbeugels die bepaalt geen afbreuk doen aan het uiterlijk van de Africa Twin.
 Een compleet overzicht van alle Rizoma accessoires, waaronder ook vele modellen spiegels, o.a. met ingebouwde knipperlichten en de prachtige sequentiële (verloop) knipperlichten is te vInden op www.sparks-online.eu.

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Mono" betekent: Aanduiding voor alle BMW (staande) eencilinders (mono = n) zowel van vr als van na de Tweede Wereldoorlog, bijvoorbeeld de R3, R4, R24 en R25, R35 en R39.
© 2000 - 2020 Motoroccasion