Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
25-02-2022
Suzuki onthult GSX-S MotoGP™ Editions

Ultieme specials voor GSX-S950 en GSX-S1000

Kampioenskleuren voor de straat. Op de dag dat de Suzuki GSX-RR voor 2022 wordt onthuld, trekt Suzuki ook het doek van de ultieme specials van de GSX-S950 en GSX-S1000: de MotoGP Editions.

+ Kleurstelling van Suzuki GSX-RR
+ GSX-S950 en GSX-S1000 met MotoGP-kleurstelling
+ Per direct te bestellen bij Suzuki Motoren-dealer
+ Legendarische kleurcombinatie
Blauw en zilvergrijs: de kleuren van de Suzuki GSX-RR waarmee Joan Mir in 2020 wereldkampioen MotoGP™ werd. Met die kleurcombinatie zal Team Suzuki Ecstar ook dit jaar de strijd aangaan in de topklasse van de motorsport. Nu komt Suzuki met een special voor de GSX-S950 en GSX-S1000, waarmee de MotoGP™-kleurstelling ook beschikbaar wordt voor de openbare weg.

Ultieme Special Edition
De MotoGP™ Edition is de ultieme special voor de GSX-S950 en GSX-S1000. Met de MotoGP™-kleurstelling en alle accessoires uit het Street Xtreme Pack - een Yoshimura-uitlaat, Suzuki stuurgewichten, een korte kentekenplaathouder, een duoseatcover, strak vormgegeven spiegels en bobbins – ogen de moderne nakeds van Suzuki stoerder dan ooit. De standaard knipperlichten van de GSX-S950 worden bovendien vervangen door dynamische LED-knipperlichten. De GSX-S1000 MotoGP™ Edition beschikt standaard al over LED-knipperlichten.

Nog uitgebreider zijn de MotoGP™ Edition + varianten, waarbij aan de lange lijst van accessoires ook framesliders en een luxe zadel voorzien van GSX-S logo zijn toegevoegd.

Direct te bestellen
De MotoGP™ Editions van de GSX-S950 en GSX-S1000 zijn direct te bestellen bij de Suzuki Motoren-dealer en alleen verkrijgbaar in de blauw met zilvergrijze kleurstelling (YSF: Metallic Triton Blue).

Je droomSUZUKI nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl.

#Suzuki #GSX-S #MotoGP #Motoroccasion

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Krukkast" betekent: Plaats waar de krukas huist. In het Nederlands werd vroe­ger wel gesproken van krukkast.Een carter kan horizontaal of verticaal gedeeld zijn. Vooral bij een blokmotor biedt een horizontale deling van het carter voordelen bij het sleutelen, omdat het inwendige van de versnellingsbak en de krukas dan goed bereikbaar zijn.
© 2000 - 2023 Motoroccasion