Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
25-02-2022
Suzuki onthult GSX-S MotoGP™ Editions

Ultieme specials voor GSX-S950 en GSX-S1000

Kampioenskleuren voor de straat. Op de dag dat de Suzuki GSX-RR voor 2022 wordt onthuld, trekt Suzuki ook het doek van de ultieme specials van de GSX-S950 en GSX-S1000: de MotoGP Editions.

+ Kleurstelling van Suzuki GSX-RR
+ GSX-S950 en GSX-S1000 met MotoGP-kleurstelling
+ Per direct te bestellen bij Suzuki Motoren-dealer
+ Legendarische kleurcombinatie
Blauw en zilvergrijs: de kleuren van de Suzuki GSX-RR waarmee Joan Mir in 2020 wereldkampioen MotoGP™ werd. Met die kleurcombinatie zal Team Suzuki Ecstar ook dit jaar de strijd aangaan in de topklasse van de motorsport. Nu komt Suzuki met een special voor de GSX-S950 en GSX-S1000, waarmee de MotoGP™-kleurstelling ook beschikbaar wordt voor de openbare weg.

Ultieme Special Edition
De MotoGP™ Edition is de ultieme special voor de GSX-S950 en GSX-S1000. Met de MotoGP™-kleurstelling en alle accessoires uit het Street Xtreme Pack - een Yoshimura-uitlaat, Suzuki stuurgewichten, een korte kentekenplaathouder, een duoseatcover, strak vormgegeven spiegels en bobbins – ogen de moderne nakeds van Suzuki stoerder dan ooit. De standaard knipperlichten van de GSX-S950 worden bovendien vervangen door dynamische LED-knipperlichten. De GSX-S1000 MotoGP™ Edition beschikt standaard al over LED-knipperlichten.

Nog uitgebreider zijn de MotoGP™ Edition + varianten, waarbij aan de lange lijst van accessoires ook framesliders en een luxe zadel voorzien van GSX-S logo zijn toegevoegd.

Direct te bestellen
De MotoGP™ Editions van de GSX-S950 en GSX-S1000 zijn direct te bestellen bij de Suzuki Motoren-dealer en alleen verkrijgbaar in de blauw met zilvergrijze kleurstelling (YSF: Metallic Triton Blue).

Je droomSUZUKI nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl.

#Suzuki #GSX-S #MotoGP #Motoroccasion

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Ton-up boy" betekent: Benaming voor jonge motorduivels uit de Engelse café-race-scene die ook wel coffee bar racers of Teddy-boys werden genoemd. In het Engels betekent ton honderd mijl (161 kilometer) per uur. Een Ton-up boy bereed een motorfiets die minstens deze snelheid kon bereiken.
© 2000 - 2024 Motoroccasion