Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
03-01-2011
VTO lanceert site met 120 gratis toertochten en meer!

https://cdn.qonnex.nl/
·         Gratis downloads van 120 tochten
·         VTO 25 jaar actief in motor- en autorecreatie! 
Na jarenlange ervaring, een uitgebreid onderzoek en terugkoppeling door gebruikers heeft het toonaangevende VTO, een professionele organisatie voor auto- en motortoertochten, de nieuwe downloadsite ‘Europatochten.nl’ officieel gelanceerd.

Op de nieuwste site www.europatochten.nl, een must voor liefhebbers van het maken van auto en/of motortoertochten in Nederland en in Europa, is  een overzichtelijke rangschikking van fraaie toertochten te vinden, die zijn te bestellen bij VTO. Genummerde pagina’s met overzichten van landkaarten, beschrijvingen en fotopresentaties, maken de keuze eenvoudig. De routes zijn te verkrijgen als een geschreven route, maar ook als programma voor Garmin en TomTom navigatiesystemen.

Op de speciale ‘Gratis Download Pagina’ zijn meer dan honderdentwintig actuele toertochten in heel Europa te vinden. Een link naar ‘Europatochten.nl’ is op www.vtotc.nl te vinden onder de tab ‘Gratis Tochten’.
Tom Boudewijns: “Alle routes zijn door mij voorgereden, waarbij niet alleen de route zelf van groot belang was maar ook de bezienswaardigheden onderweg. Het rijden van een vooraf geplande route biedt veel meer ontspanning en plezier.”

Op de basissite: www.vtotc.nl is naast de vele vakantie aanbiedingen nu ook de link ‘Weblog’ opgenomen. Op deze pagina kan de bezoeker op de hoogte blijven van al het nieuws betreffende de Motor- en Autosport. Ook zijn alle Nederlandse en Belgische kranten op deze site te lezen.”

Het bezoek aan de site www.vtotc.nl brengt de hele dag plezier:

·         ‘s- morgens kijken waar de files staan, dat scheelt veel tijd en ergernis
·         ‘s- middags tijdens de rustige minuten de krant op de site lezen
·         ‘s- avonds dromen over de mooie vakanties die geboekt kunnen worden

VTO is de grootste aanbieder in Nederland en vele andere Europese landen van fraaie auto- en motorroutes.

Bron: VTO Tom Boudewijns

www.europatochten.nl

Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1953 - Indian stopt de fabricage en Harley-Davidson wordt de enige motorfabrikant in de US.
© 2000 - 2024 Motoroccasion