Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
09-12-2020
Big change, BIG Sale!

Graag informeren we je over een grote verandering bij Twin-Performance! Onlangs hebben wij besloten om in 2021 alleen in de werkplaats verder te gaan met de verkoop van onderdelen, reparatie, onderhoud en service van uw Harley-Davidson motor. Uiteraard naar de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent. 

De showroom en het magazijn moeten leeg! Profiteer daarom nu van een maand lang HOGE KORTINGEN en veel KERSTVOORDEEL op voorraad kleding, accessoires en onderdelen bij Twin-Performance.
Bekijk het aanbod hier op http://www.twin-performance.nl en kom voor de beste deals langs in onze winkel en showroom!

See you in Ommen!

Bron: Twin Performance Ommen

Een stukje historie: BMW in 1942 - In 1942 verplaatste BMW de productie van motorfietsen deels naar Eisenach, naar de Eisenacher Motoren Werke, die het al in 1928 had overgenomen. Hier werden in elk geval R 75 Wehrmachtsgespanne (18.440 stuks) en R 35’s geproduceerd. EMW produceerde ook deels de Zündapp KS 750 militaire zijspancombinaties. Eisenach kwam na de Tweede Wereldoorlog in de Sovjet-bezettingszone te liggen, waardoor de BMW auto- en motorfietsenproductie voortaan deels in de DDR plaats vond, maar nu onder de vlag van EMW. De BMW R 35 bleef in productie, en pas in 1950 werd het BMW logo vervangen door dat van EMW. Door de ervaringen opgedaan met de militaire zijspancombinaties kon EMW enkele prototypen ontwikkelen, waarvan tien productiemodellen werden gebouwd door AWO in Suhl. Na de oorlog kreeg West-Duitsland opnieuw beperkingen opgelegd. Waarschijnlijk was dat de oorzaak van de pogingen om zeer lichte motorfietsjes en scooters te gaan maken.
© 2000 - 2021 Motoroccasion