Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
05-05-2020
Bridgestone Simply Ride!

Het zal je gebeuren: net nieuwe banden onder je motor en je rijdt lek. Of je beschadigt ze ongelukkig genoeg onherstelbaar. Dan ben je blij dat je voor Bridgestone hebt gekozen. Want alleen bij Bridgestone krijg je maar liefst 24 maanden lang gratis bandenpech garantie op nieuwe Bridgestone banden. Ook voor de banden van een nieuw te kopen motor, zelfs al zijn die van een ander merk!

Horeon Motoren is Bikers Club Dealer zodat je na aanschaf van band(en) of een nieuwe Kawasaki bij ons je kan aanmelden bij Simply Ride. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op bridgestone-simplyride.eu.

www.horeon.nl

Bron: Horeon Motoren

Wist u dat: In de motortaal "Street legal" betekent: Racemotorfiets die met enige kleine aanpassingen voldoet aan de wettelijke eisen voor het gebruik op de openbare weg. Zo zijn een minieme spiegel, minimale verlichting en een gedempte uitlaat aangebracht, waardoor nét aan de wettelijke verplichtingen wordt voldaan. Een straatfiets kan uit pure race-onderdelen zijn samengesteld en op de openbare weg worden bereden.
© 2000 - 2020 Motoroccasion