Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
05-05-2020
Bridgestone Simply Ride!

Het zal je gebeuren: net nieuwe banden onder je motor en je rijdt lek. Of je beschadigt ze ongelukkig genoeg onherstelbaar. Dan ben je blij dat je voor Bridgestone hebt gekozen. Want alleen bij Bridgestone krijg je maar liefst 24 maanden lang gratis bandenpech garantie op nieuwe Bridgestone banden. Ook voor de banden van een nieuw te kopen motor, zelfs al zijn die van een ander merk!

Horeon Motoren is Bikers Club Dealer zodat je na aanschaf van band(en) of een nieuwe Kawasaki bij ons je kan aanmelden bij Simply Ride. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op bridgestone-simplyride.eu.

www.horeon.nl

Bron: Horeon Motoren

Wist u dat: In de motortaal "Valse lucht" betekent: Een motorfiets behoort maar op één manier lucht aan te zuigen, en dat is door de carburateur. Als bijvoorbeeld de pakking tussen carburateur en motorblok niet goed afdicht kan valse lucht worden aangezogen waardoor het benzineluchtmengsel wordt verarmd. Een gevolg hiervan is dat de motor moeilijk stationair is af te stellen of, wat nog erger is, gevaarlijk heet kan worden.
© 2000 - 2021 Motoroccasion