Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
15-06-2020
Ducati Amsterdam opent nieuwe showroom



In Amsterdam stond jarenlang Motortoer bekend als dé Ducatidealer voor de regio Amsterdam. Onlangs heeft er een naamswijziging plaatsgevonden naar Ducati Amsterdam en heeft men intrek genomen in een prachtig nieuw pand. Vanaf september is men bezig geweest met de verbouwing en is een fantastische showroom ontstaan, volledig naar Ducati Store eisen, met exclusieve Ducati producten waaronder nieuwe en gebruikte motoren, accessoires, merchandise, e-bikes en kleding.

De uitstraling van het imposante, meer dan 400 vierkante meter grote showroom, geeft ruimte om alles goed te bekijken.De werkplaats is uitgerust met maar liefst 6 verschillende werkplekken.



Er zal nog een grote opening gaan plaatsvinden. Deze is door de omstandigheden uitgesteld naar een nader te bepalen datum. De eerste reacties zijn in ieder geval bijzonder positief. Je kunt al vast naar Jarmuiden 10 in Amsterdam afreizen om deze Ducati Store en al haar moois te bewonderen. Je wordt ontvangen met een goede Italiaanse koffie en alle hartelijkheid waar dit bedrijf al zo lang om bekend staat.

Ducati Amsterdam
Jarmuiden 10
1046 AD Amsterdam
www.ducatiamsterdam.nl

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: SUZUKI in 2013 - In het begin van dit jaar introduceerde Suzuki, op de Motorbeurs in Utrecht, het langverwachte V-Strom 1000 Concept. Deze ultieme Adventure Sports vindt zijn oorsprong in Suzuki’s eerste grote off-road motorfiets: de unieke DR750/800S uit 1988. Suzuki introduceert ook de GSR750A in een exclusieve matzwarte kleurstelling. De populaire GSR750 combineert een krachtig 106 pk motorblok met een perfecte handling en een spectaculair uiterlijk. De nieuwe matzwarte kleur maakt de GSR nog imponerender en complementeert het oogverblindende design.
© 2000 - 2024 Motoroccasion