Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
15-06-2020
Ducati Amsterdam opent nieuwe showroomIn Amsterdam stond jarenlang Motortoer bekend als dé Ducatidealer voor de regio Amsterdam. Onlangs heeft er een naamswijziging plaatsgevonden naar Ducati Amsterdam en heeft men intrek genomen in een prachtig nieuw pand. Vanaf september is men bezig geweest met de verbouwing en is een fantastische showroom ontstaan, volledig naar Ducati Store eisen, met exclusieve Ducati producten waaronder nieuwe en gebruikte motoren, accessoires, merchandise, e-bikes en kleding.

De uitstraling van het imposante, meer dan 400 vierkante meter grote showroom, geeft ruimte om alles goed te bekijken.De werkplaats is uitgerust met maar liefst 6 verschillende werkplekken.Er zal nog een grote opening gaan plaatsvinden. Deze is door de omstandigheden uitgesteld naar een nader te bepalen datum. De eerste reacties zijn in ieder geval bijzonder positief. Je kunt al vast naar Jarmuiden 10 in Amsterdam afreizen om deze Ducati Store en al haar moois te bewonderen. Je wordt ontvangen met een goede Italiaanse koffie en alle hartelijkheid waar dit bedrijf al zo lang om bekend staat.

Ducati Amsterdam
Jarmuiden 10
1046 AD Amsterdam
www.ducatiamsterdam.nl

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Balanspijp" betekent: Verbindingspijp tussen de uitlaten of uitlaatbochten, met als doel de druk in het uitlaatsysteem te egaliseren.
© 2000 - 2021 Motoroccasion