Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
16-06-2020
Ducati Hypermotard 950 RVE leverbaarVandaag bereikte ons het bericht van Ducati dat in juli de nieuwe Hypermotard 950 RVE leverbaar is via de dealers. Deze motor onderscheidt zich met name door de kleurstelling die Graffiti genoemd wordt en geïnspireerd is op street-art. De motor komt in de Borgo Panigale familie te staan tussen het instapmodel Hypermotard 950 en het topmodel 950 SP.

De Hypermotard 950 RVE wordt uitgebreid met Ducati quick shift up en down Evo. Dit is bovenop de standaard componenten zoals Bosch cornering ABS, Ducati Traction control en Ducati wheelie control. De hypermoderne 950 is een motorfiets met een heel hoog fungehalte en is ontworpen om met veel plezier en controle te rijden. 

De Hypermotard 950 RVE wordt aangedreven door het tweecilinder 937 cc Testastretta 11° motorblok, die met zijn 114 pk bij 9.000 tpm en 9,8 kgm koppel, waarvan al meer dan 80% beschikbaar is bij 3.000 toeren per minuut.

Je droomDUCATI nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1960 - Harley-Davidson participeerde met een 50/50 aandeel met het Varees bedrijf Aermacchi. Door een grote belangstelling in the U.S.A. voor snelle en lichte sportmodellen werd het voor Amerika’s grootste fabrikant duidelijk snel te moeten reageren op dit gat in de modellenlijn om hun marktaandeel te behouden. De samenwerking met Aermacchi verliep succesvol waarbij steeds meer produkten de Atlantische oceaan over staken. Op het einde van 1960 vergrootte Harley-Davidson haar aandeel en werd hierdoor eigenaar van het Italiaanse merk. Op dat moment produceerde men al voor 75% voor de Amerikaanse markt. Hieronder ook een, nu wereldberoemde, motorscooter, de 'Topper'. Deze was uitgerust met een trekkoord startmechanisme die u wellicht kent van de grasmaaier.
© 2000 - 2021 Motoroccasion