Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
17-05-2021
Husqvarna Motorcycles introduceert haar 2022 enduro-modellenHusqvarna Motorcycles introduceert haar 2022 enduro-modellen. De line-up van twee- en viertaktmachines bulkt van innovatie met als resultaat, zeven lichte en wendbare motoren.  Het volledige enduro gamma is uitgerust met gereviseerde WP XPLOR voorvorken en de XACT achterschokbrekers. De werking van de vering werd volledig herzien zodat rijders het vermogen en koppel van hun TE- of FE-model optimaal kunnen inzetten. De vering ondersteunt het chroom-molybdeen stalen frame en het tweedelig koolstofvezel subframe om consistente demping, precieze wendbaarheid en onevenaarbaar rijcomfort te bieden.

De nieuwe modellen maken gebruik van het nieuwe BRAKTEC hydraulische koppelingssysteem. Het nagenoeg onderhoudsvrije hydraulische systeem is zelfregelend en verzekert een soepele werking met perfecte progressie en betrouwbare prestaties in alle omstandigheden. Verder zorgt het nieuwe BRAKTEC remsysteem voor- en achteraan voor ultieme stopkracht met voortreffelijke gevoeligheid, in samenwerking met de uiterst performante GSK wave remschijven.

Nieuw in 2022:
Nieuwe kleuren en graphics met ruige grijze en elektrisch gele accenten voor een kenmerkende, stijlvolle toevoeging aan het Zweeds geïnspireerde design.
Nieuw BRAKTEC hydraulisch koppelingssysteem – perfecte progressie en betrouwbare prestaties in alle omstandigheden.
Nieuw BRAKTEC remsysteem en hoogwaardige GSK remschijven – doortastende remkracht met uitstekende gevoeligheid en progressie.
Geoptimaliseerde veringsinstellingen voor betere prestaties en rijder feedback.
Bypass systeem voor hydraulische olie in de buitenste vorkbuis reduceert wrijving voor een soepele, consistente beweging over de hele veerweg en een gereviseerde cartridge zorgt voor extra dempkracht.
Verbeterde klepdichtingen van de ophanging met gereduceerde hardheid (modeljaar ‘21 = 90 Shore, modeljaar ’21 = 70 Shore) zorgen voor betere feedback en een consistente demping.
Geïnspireerd en geadviseerd door het Factory Racing Team zijn alle 2022 enduromotoren uitgerust met Michelin Endurobanden voor maximale tractie op moeilijk terrein.
Nieuwe 13:52 tandwielverhouding op de TE 250i voor verbeterde respons in lage toeren.

Husqvarna Motorcycles biedt ook de 2021 Functional Offroad Apparel-collectie aan zodat alle endurorijders elke rit opnieuw tot het uiterste kunnen gaan. De collectie bestaat uit hoogwaardig rijders- en beschermingsmateriaal, afgestemd op de unieke uitdagingen die offroad rijden karakteriseert. Daarnaast biedt Husqvarna Motorcycles via de Technical Accessories-catalogus een waaier aan prestatie- en ophangingsonderdelen aan, net als beschermingsmateriaal voor de motoren en gereedschap voor in de werkplaats. Zo houd je jouw TE- en FE-modellen in topconditie en personaliseer je wat je wil.

De 2022 enduroreeks is nu beschikbaar bij alle geautoriseerde dealers van Husqvarna Motorcycles. Details over prijs en beschikbaarheid zijn op te vragen bij de Husqvarna Motorcycles dealer. 

Je droomHUSQVARNA nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl

#Husqvarna #Enduro #Motoroccasion 

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: APRILIA in 1979 - ApriliaIn tien jaar groeide Aprilia sterk. Tussen 1969 en 1979 steeg de productie van bromfietsen van 150 naar 12.000 stuks en in slechts vier jaar steeg de productie van motoren naar 2.000 stuks per jaar. Het begin van de 80'er jaren was een crisisperiode voor de motorfietsmarkt in ItaliŽ en Europa in het bijzonder. Niet langer beperkt tot motorcross en brommers nam Aprilia de strategische stap om nieuwe lijnen in enduro, trials en wegmotoren tussen de 50 en 600 cc te ontwikkelen. Gedurende de crisisjaren werd Aprilia een bron van ideeŽn en projecten wat een goede basis bleek gedurende de jaren die zouden volgen.
© 2000 - 2023 Motoroccasion