Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
17-05-2021
Husqvarna Motorcycles introduceert haar 2022 enduro-modellenHusqvarna Motorcycles introduceert haar 2022 enduro-modellen. De line-up van twee- en viertaktmachines bulkt van innovatie met als resultaat, zeven lichte en wendbare motoren.  Het volledige enduro gamma is uitgerust met gereviseerde WP XPLOR voorvorken en de XACT achterschokbrekers. De werking van de vering werd volledig herzien zodat rijders het vermogen en koppel van hun TE- of FE-model optimaal kunnen inzetten. De vering ondersteunt het chroom-molybdeen stalen frame en het tweedelig koolstofvezel subframe om consistente demping, precieze wendbaarheid en onevenaarbaar rijcomfort te bieden.

De nieuwe modellen maken gebruik van het nieuwe BRAKTEC hydraulische koppelingssysteem. Het nagenoeg onderhoudsvrije hydraulische systeem is zelfregelend en verzekert een soepele werking met perfecte progressie en betrouwbare prestaties in alle omstandigheden. Verder zorgt het nieuwe BRAKTEC remsysteem voor- en achteraan voor ultieme stopkracht met voortreffelijke gevoeligheid, in samenwerking met de uiterst performante GSK wave remschijven.

Nieuw in 2022:
Nieuwe kleuren en graphics met ruige grijze en elektrisch gele accenten voor een kenmerkende, stijlvolle toevoeging aan het Zweeds geïnspireerde design.
Nieuw BRAKTEC hydraulisch koppelingssysteem – perfecte progressie en betrouwbare prestaties in alle omstandigheden.
Nieuw BRAKTEC remsysteem en hoogwaardige GSK remschijven – doortastende remkracht met uitstekende gevoeligheid en progressie.
Geoptimaliseerde veringsinstellingen voor betere prestaties en rijder feedback.
Bypass systeem voor hydraulische olie in de buitenste vorkbuis reduceert wrijving voor een soepele, consistente beweging over de hele veerweg en een gereviseerde cartridge zorgt voor extra dempkracht.
Verbeterde klepdichtingen van de ophanging met gereduceerde hardheid (modeljaar ‘21 = 90 Shore, modeljaar ’21 = 70 Shore) zorgen voor betere feedback en een consistente demping.
Geïnspireerd en geadviseerd door het Factory Racing Team zijn alle 2022 enduromotoren uitgerust met Michelin Endurobanden voor maximale tractie op moeilijk terrein.
Nieuwe 13:52 tandwielverhouding op de TE 250i voor verbeterde respons in lage toeren.

Husqvarna Motorcycles biedt ook de 2021 Functional Offroad Apparel-collectie aan zodat alle endurorijders elke rit opnieuw tot het uiterste kunnen gaan. De collectie bestaat uit hoogwaardig rijders- en beschermingsmateriaal, afgestemd op de unieke uitdagingen die offroad rijden karakteriseert. Daarnaast biedt Husqvarna Motorcycles via de Technical Accessories-catalogus een waaier aan prestatie- en ophangingsonderdelen aan, net als beschermingsmateriaal voor de motoren en gereedschap voor in de werkplaats. Zo houd je jouw TE- en FE-modellen in topconditie en personaliseer je wat je wil.

De 2022 enduroreeks is nu beschikbaar bij alle geautoriseerde dealers van Husqvarna Motorcycles. Details over prijs en beschikbaarheid zijn op te vragen bij de Husqvarna Motorcycles dealer. 

Je droomHUSQVARNA nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl

#Husqvarna #Enduro #Motoroccasion 

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: HONDA in 1971 - In april 1971 kwam Honda met een CB500 Four. Deze werd in 1974 opgevolgd door de 550 cc versie. In de jaren '70 werden de 250 en 350 cc modellen constant opgewaardeerd en aangepast waarbij de 350 cc naar 360 cc ging. Laat in 1970 introduceerde Honda een "semi-serieus" viertakt project, de SL125 eenpitter, in Japan en liet deze opvolgen in 1972 door de meer serieuze SL250. De SL250 had een langere veerweg, veel bodemvrijheid en deed het goed op de weg en off-road.
© 2000 - 2023 Motoroccasion